sunnuntai 24. elokuuta 2014
Tunnetko Pariisin Disneylandin osa 4
Kirjoittanut: Mikko Hiiri Kirjoita Ensimmäinen Kommentti!
Viime viikon lauantaina esitin seuraavat kysymykset:

Mikä kuvista ei kuulu joukkoon eli mitä näistä ei ole otettu Pariisin Disneylandissa?

Missä Disneylandissa loput yhdeksän kuvaa on otettu?

Tässä tulevat vastaukset:


 Kuva 1
Kuvan salskea intiaani on kuvattu Disney Villagessa sijaitsevassa Buffalo Bill -dinnershowssa. Kaksi kertaa illassa valtavan areenan täyttävät Buffalo Billin johdolla länkkärit, inkkarit, hevoset ja biisonit.

Kuva 2
Lännen teemassa jatketaan tässäkin. Kuva on otettu Hotelli Cheyennen huoneen 1726 ikkunasta. Pariisin Disneylandista on tämäkin.

Kuva 3
Tämä huvimaja löytyy Fantasia Gardens -puistosta, joka sijaitsee aivan Pariisin Disneylandin sydämessä, aivan Disneyland-puiston porteilla.

Kuva 4
Monilla matkoillamme Pariisin Disneylandiin juuri tämä on ollut ihan ruokapaikka perille päästyämme - Earl of Sandwich Disney Villagessa.

Kuva 5
Ei - tässä ei olla Pohjois-Afrikassa vaan Pariisin Disneylandin Adventurelandissa. Senhän paljastaa jo etualalla pönöttövä roskapönttökin...

 Kuva 6
Tervetuloa Hollywood Tower Hotelliin! Kuva on napsaistu Tower of Terror -ajelun jonotusalueelta, hylätyn hotellin aulasta. Pariisin Disneylandissa Walt Disney Studioilla siis ollaan.

Kuva 7
Eikö tämä nyt ollut aika itsestään selvää! Tämä kuva ei ole Pariisin Disneylandista, vaan Lontoon Disney Storesta vuodelta 2008.

Kuva 8
Aito jenkkitaksi seisoo tietenkin Pariisin Disneylandissa Hotel New Yorkin edustalla.

Kuva 9
Mummo ei ole menossa festareille, vaan kulkemassa läpi laukkutarkastuksesta, jollainen on jokaisella Pariisin Disneylandin sisäänkäynneistä.

Kuva 10
Tämä kyltti sijaitsee Hotel Sequoia Lodgen alueella opastamassa kulkijoita yhteen hotellin lisärakennuksista. Pariisin Disneylandissa siis tämäkin.
Tunnisteet: ,

Ei kommentteja :

Jätä kommenttisi klikkaamalla tästä!