maanantai 6. heinäkuuta 2015
Disneyland Paris - Serkut Seikkailee - Päivä 7
Kirjoittanut: Mikko Hiiri Kirjoita Ensimmäinen Kommentti!
Hiiri-pesueen viimeinen reissupäivä koitti. Viimeiset tavarat pakattiin laukkuihin ja sanoimme heipat huoneellemme.

Rauhalliseen tahtiin kuljimme aamusta asti kuuman sään saattelemina kohti Disneyland-puistoa.

Tarkoituksemme oli mennä Pocahontasin leikkipuistoon, mutta se oli vielä kiinni, joten otimme suunnan Kapteeni Koukun laivalle.
Oikeastaan sen vieressä sijaitsevalle leikkipaikalle. Päästimme kersat polttamaan energiaa.

Iskä kierteli sillä välin Meerin kanssa ympäristössä ottamassa vähän valokuvia.
Lounasaika alkoi lähestyä, mutta kuumasta johtuen kellään ei ollut oikeastaan nälkä. Teimme siis terveyssuositusten mukaisen valinnan ja nautimme luonaaksi jäätelöä.

Ostimme annokset Gaumont-elokuvateatterin aulasta Disney Villagessa. Istuimme World of Disney -kaupan varjoon niitä nauttimaan.


Jokaisella oli oman makunsa mukaiset kahden pallon annokset. Kylläpä kylmä jäätelö maistuikin hyvältä.

Herkkujen jälkeen palasimme Sequoia Lodgeen. Otimme laukkumme säilytyksestä ja pakkasimme vielä rattaat. Sitten olikin jo aika astella ulkona odottavaan kyytiin lentokentälle. Luotettavasti - kuten aina - ATS Parisin kuljettaja vei meidät lentokentälle.

Pääsimme ilman jonoja lähtöselvitykseen. Lapsista johtuen myös jonon ohi turvatarkastukseen. Sitten tulikin vastaan pieni mutka.

Turvatarkastaja nosti reppuni sivuun ja sanoi, että se on tutkittava. Nostelimme tavaramme laatikoissa sivuun ja muu perhe jäi siihen odottelemaan. Vyöttömiä housujani ylhäällä pidellen palasin tiskille.

Siinä sitten turvatarkastaja avasi repun ja nosteli yksitellen tavaroita ulos. Ihmetteli matkalaukkuvaakaa ja pientä kamerajalustaa. Pläräsi satukirjat läpi. Viimein esiin tuli rulla pakkausmuovia, jolla olin viimeistellyt rattaiden pakkaamisen.

Tämä oli ilmeisesti näyttänyt läpivalaisussa epäilyttävältä. Selitettyäni, mitä se oli, tarkastaja työnsi laatikon, jossa reppu ja esiin kaivetut tavarat olivat, minulle ja toivotti hyvää matkaa. Siinä sitten edelleen housuja ylhäällä pidellen perheen luo pakkaamaan.

Ehdimme kuitenkin hyvin portille, jossa tapasimme vielä Tuijan perheineen. Hän on blogin lukijoita ja oli ollut Disneylandissa samaan aikaan. Terveisiä vaan Tuijalle ja perheelle. Joko on uusi Disney-matka suunnitteilla? ;-)


Ilmeisesti kevyestä lounaasta johtuen kentältä ostetut kolmioleivät ja muut eväät maistuivat. Paluulento meni mukavasti ja olimme Helsingissä hiukan etuajassa.

Laukkujen noutamisen jälkeen pikainen visiitti kentän Alepassa, josta hankimme vähän evästä automatkalle ja aamiaistarpeet seuraavaan aamuun.

Tekstiviesti Flyparkkiin ja ei aikaakaan, kun olimme omassa autossa matkalla kotiin.

Väsynyt retkue nukahti helpolla omiin sänkyihinsä.


Mukava matka kaikinpuolin. Kiitos vielä serkkujen perheelle mukavasta seurasta ja meidän kestämisestä!

Seuraavaa reissua suunnittelemaan!!Tunnisteet: ,

Ei kommentteja :

Jätä kommenttisi klikkaamalla tästä!