lauantai 4. heinäkuuta 2015
Disneyland Paris 2015 - Serkut seikkailee - Päivä 6
Kirjoittanut: Mikko Hiiri Kirjoita Ensimmäinen Kommentti!

Ainon syntymäpäivä oli aurinkoinen. Juhlan kunniaksi lapset vetivät heti aamusta päälleen hieman parempaa. Matkalla Walt Disney Studios -puistoon pysähdyttiin hetkeksi katselemaan Lake Disneyssä eläviä joutsenia ja isoja (!) kaloja (karppeja?)


Partnerit tervehtivät meitä astuessamme puistoon.


Jätimme kuitenkin auringon ulos ja marssimme pimeään teatteriin odottamaan Animagique-esityksen alkua.

Musiikki salissa ennen esitystä oli taas yhtä kakofoninen ja psykedeelinen kuin muistinkin. Oli kumminkin mukava päästä näkemään vielä tämä alkuperäinen versio esityksestä. Ensi keväänä tämän teatterin valtaa uusi versio. Nimenä kumminkin ilmeisesti säilyy Animagique.


Esityksen jälkeen vaelsimme puiston vastakkaiseen päähän. Kohteenamme oli Moteurs Action -autostuntshow.Esityksen valtava katsomo oli jo melko täynnä, kun pääsimme sisään. Saimme kuitenkin hyvät paikat aivan katsomon yläosasta.


Moottoripyöräveikko jo lämmitteli yleisöä tempuillaan.
Sitten varsinainen esitys lävähti kunnolla käyntiin. Siinä saivat pahikset taas kyytiä!
Actionia aivan loppuhuipennukseen saakka.

Esityksen jälkeen tajusin unohtaneeni pöytävarauslappumme Chez Remyyn hotellille, joten menin sinne suoraa päätä varmistelemaan tarvitaanko niitä. No, ei tarvittu.


Johtuen täysistä varauslistoista meille oli tehty kaksi erillistä varausta. Ravintolassa ne kuitenkin pystyttiin yhdistämään ja saimme yhden ison pöydän (kolme pienempää pöytää yhdistettynä).Tämä ravintola on osa viime kesänä auennutta Rottatouille-kompleksia. Ihmiset ovat ravintolassa rotan kokoisia. Ravintola on siis saanut ideansa elokuvan lopussa näkyvästä rottaravintolasta.


Arkiset esineet ovat tässä mittakaavassa aivan uusissa käyttötarkoituksissa, kuten haarukka naulakkona.Ruokaa oli kehuttu kovasti netissä, joten olimme innokkaita maistamaan. Ruoka oli erinomaista heti alusta alkaen - kuvassa aikuisten alkusalaatti.

Sama erinomainen linja jatkui niin lasten kuin aikuisten pääruuissa. Kaikki tuntui olevan tuoreista valmistettua eikä esivalmisteltua.


Lasten menuun kuului tälläinen herkullinen ylimakea jälkkäri. Aikuiset eivät olleet tilanneet jälkiruokaa, sillä tiedossa oli yllätys.


Tarjoilijamme Celine oli todella mukava. Hän tarjoutui itse ottamaan yhteiskuvan seurueestamme. Bravo!


Odottelun jälkeen joukko tarjoilijoita marssi laulaen kohti pöytäämme. Celine etunenässä synttärikakkua kantaen.


Hiukan hämmentynyt päivänsankari sai kakun eteensä.


Kynttilöiden puhaltaminen onnistui hienosti.


Celine vei kakun vielä hetkeksi pois, mutta toi sen pian takaisin paloiteltuna ja lisäkermavaahdolla koristeltuna.

Ihanan makuinen jäätelökakku maistui kaikille kuumana päivänä!


Ruokailun päälle oli mukavaa lähteä Studio Tram Tourin kyytiin.Erilaisten elokuvissa käytettyjen tavaroiden ja kulkuvälineiden ohi juna vei meidät Katastrofikanjoniin,...


... lohikäärmeiden valtaamaan Lontooseen ja....... takaisin Walt Disney Studios -puistoon.


Sitten oli jo aika palata hotellille.


Serkkujen perhe haki laukkunsa ja hyppäsi hotellibussiin. Sillä he ajelivat rautatieasemalle, josta edelleen RER-junalla Pariisin keskustaan. Heillä oli edessään vielä muutama päivä Pariisin keskustassa.


Pikkusiskon ollessa mitä pirtein päivänsankari oli nukahtanut vaunuihin.


Se ei estänyt meitä jatkamasta juhlimista Golden Forest Loungen herkuilla.


Lepotauon jälkeen virkistyneinä oli aika lähteä shoppailemaan.

Disney Villagen Lego-kaupassa oli upeita Lego-veistoksia ja -tauluja tutuista Disney-aiheista. Myynnissä oli peruspakettien lisäksi erikoisempiakin Lego-settejä. Aiheesta yhtään kiinnostunut voi viettää kaupassa paljonkin aikaa.Palikkaseinästä voi ostaa ison tai pienen mukillisen palikoita. Mukiin saa laittaa niin paljon palikoita kuin pystyy, kunhan kannen saa kiinni.


Etenimme Disney Villagessa kaupasta toiseen valikoimia tutkien.


Lopulta päädyimme aina Disneyland-puistoon saakka jatkamaan ostoskierrosta Main Streetin kaupoissa.Kesän Frozen-teemaan liittyen näimme myös siskosten ajelun kuninkaallisilla vaunuillaan.World of Disneyn valikoimien läpikäynnin jälkeen kaikki tarpeellinen ja tarpeeton oli ostettu. Oli aika palata hotellille pakkaamaan laukkuja.Tunnisteet: ,

Ei kommentteja :

Jätä kommenttisi klikkaamalla tästä!