sunnuntai 17. tammikuuta 2016
Hiljaista Mikko Hiiren Maailmassa
Kirjoittanut: Mikko Hiiri 8 Kommentteja
Hiljaista on edelleen! ;-)

Rupesi jo hävettämään tuo alkuperäisen postauksen talvinen maisema näin kesän keskellä, joten ajattelin hiukan päivittää ja laittaa tilannekatsausta.


Oma vointi on pikku hiljaa paranemassa ja yhä useammin ajatuksia alkaa olla myös blogin suhteen. Itse asiassa pientä taustatyötä blogin suhteen olen tässä tehnytkin. Todennäköisesti valmistelen asioita vielä aika tovin ja rysäytän sitten kerralla muutokset kehiin. Ja aika suuria muutoksia on tulossakin.... ;-)

Itse asiassa olisin iloinen, jos saisin teiltä seuraajilta testausapua muutosten suhteen ennen varsinaista suurta Comebackia. Ilmoittautua voi vaikka kommenttikenttään!!

Mukavia kesähetkiä kaikille!

t: Mikko

--Alkuperäinen teksti---

Hyvää vuotta 2016 kaikille!

Mikko Hiiren maailmassa on ollut hiljaista jo pitkän aikaa. En ole menettänyt mielenkiintoa bloggaamiseen tai käsittelemiini aiheisiin.  Lyhyesti sanottuna olen ollut ja olen edelleenkin sairaana.

Voimat on pitänyt keskittää täysin perusarjen pyörittämiseen ja siihenkään niitä ei ole aina ollut. Nopeasti yön yli ei sairaus iskenyt ja vastaavasti paraneminenkin on pitkä prosessi. Positiivisella mielellä tässä kumminkin mennään.

Uusia ajatuksia ja muutoksia tämän blogin suhteen, kuten melkein kaiken muunkin suhteen on mielessä ja suunnittelussa. En uskalla lupailla mitään aikatauluja. Sen on sairastaminen opettanut, että on turhaa stressata asioista, jotka eivät ole kuolemanvakavia.

Ajatus on kuitenkin valmistella voimien mukaan näitä muutoksia ja kun kunto riittää pistää hösseliksi.

Mukavaa vuoden jatkoa kaikille!

Mikko
8 kommenttia :

 1. Oi! :( Voimia, jaksamista ja paranemista sinulle!

  VastaaPoista
 2. Hyviä vointeja! On ollut mukava todeta, että on olemassa joku vähintään yhtä kaheli Disney-Dad kuin minä! :D Nimim. Ensi viikolla Disneyworldiin ja lapset ovat; "Hyvä on, mennään sitten jos on pakko!" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensinnäkin oikein hyvää matkaa!

   Oon ollut ihan varma, että muitakin Disey-isiä on Suomessa, mutta eipä ole juuri kohdalle osunut ;-)

   Olisi mukava kuulla matkastanne ja muutenkin "oireistasi" lisää. Jos viitsisit hiukan kirjoitella, joko tänne kommentteihin, viestinä Facebook-sivun kautta (https://www.facebook.com/mikkohiiriblogi/) tai mailina ( mikkohiiriblogi@gmail.com )

   Kyllä se kipinä lapsiin tarttuu siellä paikan päällä!!

   Poista
 3. Paranemisia, Mikko! Täällä jo vähän välillä mietittiin, että missähän mahdat mennä.
  Viestiteltiin paljon kesällä, kun mulla oli edessä ensimmäinen Disneyland-käynti elokuussa. Kiitos vinkkiesi ja ohjeidesi, reissu oli aivan mahtava ja unelmien täyttymys, nyt vaan on kahta kovempi hinku takaisin :)

  Joko teidän perhe on muuten käynyt katsomassa uuden Disneyn leffan Zootropolis? Oltiin kaverin kanssa ainoat aikuiset ilman lapsia, mutta oli todella hyvä leffa! Suosittelen ehdottomasti :)

  Paranemisia vielä ja kiva kun olet takaisin!

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä paranemiseen täältäkinpäin.
  Ja terveisiä Disney Worldista, kävin täyttämässä pyöreitä rapakon tuolla puolen ja pakko oli päästä käymään EPCOT:issa. Sain nimittäin joskus 80-luvulla synttärilahjaksi Aku Ankan Sulkahattu -jättikirjan ja siinä ensimmäiset sivut oli varattu uuden puiston esittelyyn. Siitä asti olen haaveillut pääsystä paikan päälle ja nyt se toteutui :) Ikävästi juuri samaan aikaan olivat nämä Orlandon ampumiset ja alligaattorionnettomuus, mutta muuten aivan huippu reissu kelejä myöten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava saada terveisiä Floridasta! Itse olen käynyt Walt Disney Worldissa viisi kertaa, mutta viimeisimmästä kerrasta on jo yli kymmenen vuotta.

   Hauska, että mainitsit tuon Aku Ankan Sulkahattu -kirjan. Itselläni sitä ei ole, mutta itse asiassa sain kopiot juuri noista esittelysivuista vuonna 1983. Lähettäjä oli silloinen Aku Ankka -lehden toimitussihteeri (myöhemmin päätoimittaja) Markku Kivekäs. Olimme varanneet mumin kanssa paikat lehden lukijamatkalle Walt Disney Worldiin (joulukuu 1983). Mumi soitteli Markulle ja kysyi olisiko mahdollista saada jotain lisätietoja. Postissa tuli mm. juuri nuo esittelysivut kirjasta. Itse kopiot ovat hävinneet aikojen saatossa, mutta liitteenä ollut käyntikortti nimikirjoituksella on kyllä varmassa tallessa.

   Ikäviä nuo mainitsemasi Orlandon uutiset. Ei voi muuta kuin toivoa voimia kaikille, joita ne koskettivat.

   Poista
 5. Blogi ei ole unohdettu. Toivon, että jatkoa piisaa vielä joskus👍

  VastaaPoista