torstai 2. heinäkuuta 2015
Videopoliksen ja Cafe Hyperionin remontti valmistumassa
Kirjoittanut: Mikko Hiiri Kirjoita Ensimmäinen Kommentti!
Disneyland-puiston suurin pikaruokaravintola Café Hyperion ja sen yhteydessä toimiva Videopolis-teatteri ovat olleet suljettuna viimeiset kuusi kuukautta. Koko kompleksi on ollut remontissa päästä varpaisiin.

(c) Disneyland Paris

Remontti on loppusuoralla ja ovet aukeavat yleisölle 11. heinäkuuta. Videopoliksen lavan ottaa silloin haltuunsa Jedi Training Academy. Tämä huippusuosittu interaktiivinen esitys alkoi alunperin osana Walt Disney Worldin Disney's Hollywood Studiosin Star Wars -viikonloppujen ohjelmaa.

Suosionsa tähden se otettiin siellä ympärivuotiseksi ohjelmanumeroksi ja nyt se sitten valtaa vanhan mantereen ja Videopoliksen.

Esitystä varten Videopoliksen lavarakenteita on muutettu ohjelmaan sopiviksi ja lisäksi pääsyä pyörätuolilla lavalle on helpotettu. Myös teatterin valaistus on uusittu ja valaisussa on siirrytty LED-tekniikkaan.

(c) Disneyland Paris

Pyörätuolilla liikkuville on nyt myös rakennettu katsomoon kaksi erillistä katselutasannetta, joilta on hyvä näköala esiintymislavalle. Myös ravintolasta löytyy nyt erillinen palvelupiste, jonka korkeus on sovitettu pyörätuolilla asiointia varten.

(c) Disneyland Paris

Café Hyperionin tunnus ilmalaiva Hyperion on Disney-elokuvasta Island on Top of the World. Tämä kokonaisuudessaan 22m pitkä ilma-alus on myös korjattu alkuperäiseen upeaan ulkoasuunsa.

(c) Disneyland Paris

 Koko ilmalaivaa ympäröivä rakennuksen julkisivu on myös korjattu ja maalattu uusin lämpimin sävyin. Sisäänkäynnin mustavalkoinen ruutulaatoitus on niin ikään uusittu ja suuri marmorinen kompassi uudistettu.

(c) Disneyland Paris

Ravintolan keittiö remontoitiin tässä yhteydessä täysin osana kaikkien puiston ravintolakeittiöiden uusimisohjelmaa. Vieraat saavat nauttia tästä ruuan laadun paramisena ja henkilökunta parantuneena turvallisuutena ja tehokkuutena.

Ravintola-alueen lattiat on käsitelty uudella liukastumista ehkäisevällä pinnoitteella. Se estää myös nesteiden imeytymisen lattiaan lisäten siten lattian käyttöikää.

Reilun viikon kuluttua ensimmäiset vieraat pääsevät tutustumaan täysin uudistuneeseen kompleksiin.Tunnisteet: , , ,

Ei kommentteja :

Jätä kommenttisi klikkaamalla tästä!