lauantai 21. maaliskuuta 2015
Huurteinen kesä luvassa!
Kirjoittanut: Mikko Hiiri Kirjoita Ensimmäinen Kommentti!
Viime viikolla Disneyn pääjohtaja Bob Iger julkisti, että Frozen 2 -elokuva on tulossa. Puikoissa ovat Chris Buck ja Jennifer Lee sekä tuottajana Peter Del Vecho eli sama tiimi, joka loi alkuperäisen menestysfilmin.
kuva (c) Disneyland Paris
Kakkososa ei vielä ehdi tulevaksi kesäksi, mutta Pariisin Disneylandissa on sen sijaan mahdollista nauttia Huurteisesta Kesästä 1.6.-13.9.2015

Kesän tapahtumista merkittävin on uusi esitys Frozen Sing-along. Anna, Elsa, Kristof ja Olaf nousevat lavalle yhdessä suoraan Arendellesta saapuvien tanssijoiden kanssa.

Katsojia pyydetään mukaan laulamaan elokuvasta tuttuja lauluja (Do you wanna build a snowman, In Summer, Love is an open door ja Let it go) kyläläisten valmistellessa Annan yllätystä Elsalle.
Esitystä esitetään vuoroin sekä englanniksi että ranskaksi. Vastaavasti toisen kielen tekstitys on luettavissa näytöiltä.
Showta esitetään joka päivä. Kesä- ja Syyskuussa Ma-Pe 6 esitystä ja La-Su 12 esitystä. Heinä- ja Elokuussa 12 esitystä joka päivä. Esityspaikka on Chapparal Stage Frontierlandissa.
Cottonwood Creek Ranch esityspaikan vierellä muuntautuu Arendellesta mallia hakevaksi toriksi. Tarjolla on teemaan sopivia herkkuja.
Esityksen lisäksi siskokset voi edelleen nähdä päivittäin Disney Magic on Parade -paraatissa sekä kesäaikana 3 kertaa päivässä hevosvaunuilla kiertämässä Disneyland-puistoa.
Lisäksi kesäksi iltaesitys Disney Dreams saa Frozen lisäosan.
Hrr.. kannattaa ottaa lapaset mukaan...


Tunnisteet:

Ei kommentteja :

Jätä kommenttisi klikkaamalla tästä!