lauantai 25. lokakuuta 2014
Palanen kummitustaloa kotona
Kirjoittanut: Mikko Hiiri Kirjoita Ensimmäinen Kommentti!
Meidän alakerran vessamme eli ns. vierasvessa sai tänään uusia tauluja - eikä edes ihan tavallisia.Tästä hyyskästä en vielä ole aiemmin kertonutkaan, joten tehdään ensin pieni yleiskierros. Tämä vessa sijaitsee rappujen alla, takan ja keittiön väliseen nurkkaan piilotettuna, siksi se on pieni ja erikoisenmuotoinen.

Seiniä peittää kultaisilla seppeleillä koristeltu musta tapetti. Vessan valtaistuin on sitä kirjaimellisesti.


Käsienpesuallas on upotettu massiivitammiseen tasoon. Hana on tyyliin sopivasti perinteinen kaksiotehana.

Hanan taakse seinälle on roiskesuojaksi kehystetty tammilistalla kuviolaatta. Tämä kyseinen laatta on itse asiassa saatu Kaakelikeskuksesta mallilaataksi. Rakennusvaiheessa vessan seiniä mietittiin nimittäin laatoitettavaksi.

Kultaraamisesta peilistä kelpaa vieraiden vilkuilla kampaustaan. Peilin lisäksi seinällä on kehystettyjä valokuvia Walt Disneystä. Peilistä heijastuu myös Roosa-serkun maalaama Mikki-taulu (kts. juttu)


Ei varmaan ole vaikea arvata kenen kuva löytyy saippuapumpusta.


Allastason kannakkeista löytyy myös tuttu hahmo. Aika harva vieraista on itse asiassa huomannut tämän piilomikin, vaikka pytyllä istuessa se on suoraa näkökentässä - tosin hiukan varjossa.


Uudet taulut roikkuvat pytyn yläpuolella.


Niiden esikuvat ja kuva-aiheet löytyvät Disneyn kummitustaloista - Pariisin Phantom Manorista ja muiden puistojen Haunted Mansioneista.


Niissä kaikissa on jossakin kohtaa kuvagalleria - käytävä, jonka seinillä roikkuu upeita tosin hiukan erikoisia tauluja.


Tässä lähikuvassa yksi meidän tauluistamme, joiden kuvat henget ovat herättäneet eloon (kuten alta näkyy).

Nämä taulut ovat itse asiassa digikehyksiä raamitettuna. Palaan myöhemmin asiaan, millaisia reaktioita vierailta tulee....

Ai niin, tämä vessa ei muuten ole vielä valmis - vielä on muutamia lisäideoita muhimassa.Tunnisteet: , , ,

Ei kommentteja :

Jätä kommenttisi klikkaamalla tästä!