lauantai 2. elokuuta 2014
New Mr BigCheese!
Kirjoittanut: Mikko Hiiri Kirjoita Ensimmäinen Kommentti!
Eilen Elokuun ensimmäisenä julkistettiin muutoksia Pariisin Disneylandin johdossa. Viimeiset kuusi vuotta EuroDisney S.A.S. pääjohtajana toiminut Philippe Gas siirtyy johtamaan Sanghain Disneylandia.Hänen johtamiskaudellaan pitkän ajan strategiaksi valittiin puistojen ja hotellien kunnossapitoon panostaminen ja alkuperäiselle tasolla palauttaminen. Sitä kautta henkilökunnan arvostuksen saavuttaminen ja näistä yhteisesti asiakastyytyväisyyden nostaminen.

Viime vuosina puistoissa on nähtykin yhä kiihtyvään tahtiin isompia ja pienempiä kunnostamisia. Erityisen tyytyväinen olen uutisista, joissa kerrotaan yhä pienempien kohteiden uudelleen maalaamisista jne., sillä ne kielivät jatkuvan kunnossapidonohjelmasta.

Jotkut arvostelevat häntä erilaisten esitysten määrän radikaalista vähentämisestä. Itse pidän tärkeämpänä paikkojen kunnossaolemista ja siisteyttä. Sitä paitsi vaikka esitysten määrä on pienentynyt niissäkin on panostettu laatuun (esim. Disney Dreams).

Onnea matkaan Philippe!


Philippen tilalle tulee saksalaista syntyperää oleva Tom Wolber.

Tom on itse asiassa toiminut Pariisin Disneylandissa 1992 avajaisten aikoihin. Sen jälkeen ura on kulkenut erilaisissa johtotehtävissä Disney Cruise Linessa ja Disney Vacation Clubissa. Uuteen tehtäväänsä Tom siirtyy Walt Disney Worldistä, jossa hänen vastuualueenaa ovat olleet Disneyn hotellit sekä alueen sisäinen liikenne (bussit lautat, vesibussit ja monorailit)

Alueen kunnostaminen varmasti jatkuu alkuperäisten suunnitelmien mukaan. Aika näyttää, mitä uutta uusi johtaja tuo mukanaan. Ehkä Disneyn Villagen uudistaminen? Tai Monorail? ;-)

Tervetuloa Tom!Tunnisteet:

Ei kommentteja :

Jätä kommenttisi klikkaamalla tästä!