keskiviikko 9. huhtikuuta 2014
Mikko Hiiren Kirjahylly osa 6
Kirjoittanut: Mikko Hiiri Kirjoita Ensimmäinen Kommentti!
Jos tämän postauksen kuvat näyttävät erilaisilta kuin aiemmin, silmäsi ovat oikeassa. Kirjoittelen tätä nimittäin hotel Kärnanissa Helsingborgissa aivan Etelä-Ruotsissa.

Matkalukemiseksi otin hyllystä The Imagineering Way - Ideas to ignite Your creativity, Disney Editions 2003.

Mielestäni tämä kovakantinen kirja on mainiota reissulukemista. Kooltaan se on noin A5 eli kulkee takin taskussakin, silti kirjan reilut 200 sivua riittävät kohtuu hyvin matkatarpeisiin.

Kirjan sisältö koostuu eri imagineerien kirjoittamista jutuista ja yksittäisistä kuvista liittyen tapaan, jolla Walt Disney Imagineering toimii.

Kirja on jaettu viiteen aihepiiriin, jotka vapaina suomennoksina ovat Taivas rajana, Toimintaympäristön kasvattaminen, Luovuuden vapauttaminen, Tuhat palloa ilmassa ja Miten otan käyttöön ja sovellan Imagineerien tapaa toimia.


Osa jutuista on hyvin lyhyitä ikäänkuin lausahduksia, kuten Bob Gurrin (yksi ensimmäisistä imagineereistä): "olen iloinen että emme tienneet tekevämme mahdotonta!"


Osa taas pitempiä usean sivun kertomuksia jonkun imagineerin elämästä tai toimintatavasta.

Koska jutut ovat 0-5 sivua pitkiä, niitä on mukava lukea esim. lentoa odotellessa - tarina ei jää kesken ilmaan roikkumaan.

Jokainen juttu on erilainen myös tyyliltään, koska kyseessä on oikeasti usean eri ihmisen kirjoittama kirja. Se lisää omasta mielestäni lukunautintoa, vaikka kaikkien tyyleistä ja tarinoista en niin välittänytkään. Ehkä se on vain hyvä muistutus, että olemme kaikki erilaisia.


Tunnisteet: ,

Ei kommentteja :

Jätä kommenttisi klikkaamalla tästä!