torstai 3. huhtikuuta 2014
Hotelli Sequoia Lodge osa 4
Kirjoittanut: Mikko Hiiri Kirjoita Ensimmäinen Kommentti!
Mikä on Sequoia Lodgen Golden Forest Club?

Huoneissa itsessään ei juuri ole eroa tavallisiin huoneisiin, mutta kokonaisuutena Golden Forest tason asukit saavat hieman enemmän korkeampaa hintaa vastaan.
Erillinen Check-In ja Bell service

Golden Forest Clubilla on oma vastaanottotiskinsä heti hotellin pääoven vieressä. Check Innin voi siellä tehdä mukavasti istualtaan ja ilman tai ainakin erittäin pienellä jonottamisella.

Onpa siinä pöydän kulmalla myös aina jotain makeaa suuhun pistettävääkin.

Lisäksi GFC tarjoaa ns. Bell service -palvelun eli hotellin henkilökunta huolehtii laukut huoneeseen ja tarvittaessa poislähdettäessä myös pois sieltä.


Huoneet

Pieniä eroja GFC huoneissa tavallisiin kuitenkin on. Ensinnäkin ne ovat hotellin kolmessa ylimmässä kerroksessa eli näköalat ovat paremmat.


Lisäksi huoneissa on vakiona vedenkeitin sekä kapselikahvinkeitin sekä pieni jääkaappi (ei siis baarikaappi)


Aamiainen


Aamiaistarjonta on sama kuin muillakin, mutta se tarjoillaan omassa tilassaan - Golden Forest Loungessa. Ajanvarauksia, kuten normaaliaamiaiselle ei myöskään tarvita, vaan syömään voi mennä 7:00 - 10:30 välissä.


Isompi juttu aamiaisessa ovat Disney-hahmot, jotka käyvät viihdyttämässä vieraita 7:30 alkaen. Noin puolen tunnin välein hahmo vaihtuu toiseksi.

Tämä on erittäin hyvä paikka erityisesti pienemmille lapsille kohdata hahmoja. SUOSITTELEN!!!


Golden Forest Lounge

Lounge on auki GFC vieraille myös aamiaisen ulkopuolella 12:00 - 22:30. Tuona aikana siellä voi käydä nauttimassa alkoholittomia virvoitusjuomia, mehuja, kahvia ja teetä makunsa mukaan ilman eri veloitusta.


Lisäksi 16:00 - 18:00 välissä on Tea Time. Tällöin normaalijuotavien lisäksi tarjolla on erilaisia kakkusia, vaahtokarkkeja, hedelmiä ym. pientä.

Ennen matkaamme ajattelin, että emme varmaan paljon tule käyttämään tätä etua. Käytännössä nautimme Loungen antimista peräti neljä kertaa (3 kertaa Tea Time) eli ihan merkittävä ja mukava etu.


Uima-allas

Uima-allas ja pukutilat ovat tietenkin kaikille hotellin asukkaille samat, mutta GFC asukkaat saavat altaalta pyyhkeen veloituksetta (muut voivat toki tuoda huoneesta pyyhkeen).


Hotel Fastpass

GFC asukkaan saavat kukin yhden Hotel Fastpass -lapun / päivä. Sen kanssa pääsee siis kerran päivässä jonon ohi johonkin Disneylandin kohteista.


Hiljaisella kaudella tästä ei ole oikeastaan mitään hyötyä - vilkkaammalla kaudella se tuo etua.

Hotel Fastpass ei estä normaalien Fastpassien käyttöä mitenkään.Lisämaksusta tietenkin!

Golden Forest Clubista peritään tietysti lisähintaa verrattuna ns. tavalliseen huoneeseen. Lisähinta vaihtelee sesongin ja kampanjan mukaan ollen normaalisti haarukassa 50-150€/yö.

Se kannattaako maksaa lisää on tietysti makuasia.

Meidän viime vierailullamme saimme hotellin erittäin edulliseen hintaan ja maksoimme GFC:stä tuon 50€/yö/huone.


Kuuden yön vierailulla maksoimme lisää siis noin 300€. Suoraan rahallista etua Loungen tarjoilusta saimme noin 100€ eli noin 200€ jäi muille palveluille.

Käytimme huoneessa sekä kahvinkeitintä, vedenkeitintä että jääkaappia.

Olimme kuudennessa kerroksessa joten näkymä huoneen ikkunasta oli mukava. Rakennuksen ympärillä kasvaa paljon isoja puita, joten alemmissa kerroksissa voi näkymä jäädä aika rajoitetuksi.

Aamupala ja hahmojen kohtaaminen oli mielestäni tärkein etu.

Nämä yhteensummaten lisähinta oli melko kohtuullinen. Tuollaisessa pitemmässä reissussa (5-6 yötä) mielestäni alle 100€ / yö tästä vielä menee. Lyhyemmässä parin yön reissussa voisin maksaa jopa vähän yli satasen näistä eduista.
Tunnisteet: , ,

Ei kommentteja :

Jätä kommenttisi klikkaamalla tästä!