keskiviikko 19. maaliskuuta 2014
Swing into Spring
Kirjoittanut: Mikko Hiiri Kirjoita Ensimmäinen Kommentti!
Maanantaina tuli lisää virallista tietoa Kevät Festivaalista, kun Pariisin Disneyland julkaisi ranskankielisen lehdistötiedotteen.
Koska lehdistötiedotetta ei julkaistu englanniksi ja koska minkäänlaista mainontaa tapahtumasta ei vielä ole ollut, epäilen, että tapahtuma on ehkä suunnattu enemmän lähempää tuleville vierailijoille ja että kansainväliset mainospaukut laitetaan Rottatouille -ajelun avaamiseen liittyen.

Tästä huolimatta Kevät Festivaali vaikuttaa mielenkiintoiselta lisältä eikä mitenkään vasemman käden tekeleeltä. Ohessa erittäin vapaa käännös tiedotteesta.


Kevään värit saapuvat Pariisin Disneylandiin 5.4. - 22.6.2014 väliseksi ajaksi.

Jos Pariisin Disneyland olisi puutarha, se olisi Euroopan suurin: 35000 puuta, 45000 pensasta ja yli miljoona vuosittain istutettavaa kukkaa. Mikki ja ystävät ovat päättäneet juhlistaa tätä lähes kolme kuukautta kestävällä teemalla Kevään värit. Uusia esityksiä, uusia koristeita ja somisteita sekä mahdollisuus kohdata Disney-hahmoja uusissa kevätvaatteissa. Disneyland muuntuu keväiseksi kävelyretkeksi.


Uusi jokapäiväinen Kevätkulkue on päivän päätapahtuma. Tässä värikkäässä esityksessä yli sata taiteilija mukaan lukien 90 tanssijaa liikkuu musiikin tahtiin, puhumattakaan Disney-hahmoista, jotka esiintyvät juuri tähän tapahtumaan suunnitelluissa vaatteissa. Mikki ja Minni, Ihmemaan Liisa ja Hassu Hatuntekijä, Woody ja Jessie ToyStorysta, Stitch, Pinokkio ja Heluna Ammu ihastuttavat yhdessä Jolly Holiday Bandin ja Swing into Spring orkesterin kanssa. Uuden sukupolven hahmoja edustaa kunnialla Tähkäpää.

Pienet ja suuret haaveilijat löytävät suosikki Disney-sankareistaan aikaisempaa kukkaisemmat versiot. Prinsessa Ruususen linnan lähistölle ilmestyy kuin taikaiskusta muotoonleikkattuina kasveina 101 dalmatialaista, Simba ja Nala Leijonakuninkaasta, Aristokatit sekä Bambi ystäviensä Kukan ja Rumpalin kanssa. Muutkin keskeiset alueet muuttuvat kukkien teatteriksi.


"Tervetuloa kauniiseen kevääseen" Disneyland-puistoon sisääntultaessa vieraat uppoavat kevään taikaan perhosten, kukkien, muotoon leikattujen pensaiden sekä tietysti musiikin johdosta.

Lisäksi lapsilla on mahdollisuus leikkiä tutkimusmatkailijoita ja tutustua hauskasti luonnon heräämiseen keväällä, luonnonsuojeluun ja Disneylandin kasvien monipmuotoisuuteen.


Euroopan suurimpia puutarhoja. Pariisin Disneyland ei ole vain ajeluita ja esityksiä. Se on kuin valtava teatteri laajuudeltaan yli 2230 hehtaaria, 35000 puuta, 45000 pensasta ja yli miljoona vuosittain istutettavaa kukkaa. 130 puutarhuria pitää huolta ja hoitaa puutarhoja päivittäin. Lisäksi Pariisin Disneylandissa on yhdeksän erikoistunutta puidenhoitajaa, arboristia, sekä ainoana Euroopassa 6000km kasteluputkistoa. 1500 000m2 varattuna luonnon monimuotoisuudelle unohtamatta teeman mukaisia sisäkasveja Disneyn seitsemässä hotellissa. Luonto ja ympäristö osaston henkilökunnalla on tärkeä rooli Pariisin Disneylandissa.


Uusien kykyjen tarjoamaa ohjelmaa

Kevät on hyvää aikaa osallistua Disneyn Esittävän Taiteen ohjelmaan. Harrastajaryhmille tarjotaan sen kautta mahdollisuus kokea millaista on olla esiintyvä taiteilija Disneylandissa. Osallistua voivat orkesterit, kuorot, tanssiryhmät ja paraatit.


Myös Disney Village osallistuu Keväthuumaan

Puistojen vieressä juhla jatkuu Disney Villagessa, joka tarjoaa vierailijoille ainutlaatuista viihdettä päivin ja öin sekä mahdollisuuden kokea erilaisia musiikkiesityksiä. Alueelle on vapaa pääsy. Disney Villagessa voi nauttia amerikkalaiskaupungin vapaasta tunnelmasta. Kevätkauden kuusi kohokohtaa ovat:

18. ja 19. huhtikuuta toista kertaa Jazz Festivaali Billy Bob´sissa

20. ja 21. huhtikuuta lapsille Suuri Munajahti

25. ja 26. huhtikuuta Country Party Billy Bob´sissa

13. ja 14. kesäkuuta Brasilian Rytmit: tanssia, musiikkia ja tulennielijöitä

12.6.-13.7. World Cupin 2014 pelit Sports Barin jättinäytöillä

21. kesäkuuta Fêtons la Musique tanssi läpi yön ryhmän DJ:tä tarjotessa rytmit.

Tunnisteet: ,

Ei kommentteja :

Jätä kommenttisi klikkaamalla tästä!