torstai 13. maaliskuuta 2014
Kevättä rinnoissa..
Kirjoittanut: Mikko Hiiri Kirjoita Ensimmäinen Kommentti!
Jo pitkään on huhuttu, että tänä vuonna Pariisin Disneylandissa vietettäisiin Kevät Festivaalia.

Huhujen mukaan festivaalin pitäisi kestää huhtikuun alkupuolelta kesäkuun 22. päivään. Tämä tieto perustuu Disneyn rekrytointi-ilmoitukseen, jossa haettiin 34 naispuolista ja 68 miespuolista tanssijaa tuolle jaksolle.

Minkäänlaista mainontaa tai virallista ilmoitusta asiasta ei kuitenkaan ollut tullut ennen tätä DLRPEXPRESSin ensimmäisenä julkaisemaa lyhyttä lehdistötiedotetta."Swing into a Disney Spring, blooming with magic at Disneyland® Paris. Color and music blossom throughout Disneyland® Park. And with the smell of flowers and fun in the air, it’s sure to be magnifiScent."

Mikko Hiiren vapaa suomennos:
"Pyörähdä Disneyn kevääseen, joka kukoistaa täynnä taikaa Pariisin Disneylandissa. Värit ja musiikki puhkeavat kukkaan ympäri Disneyland puistoa. Ja kukkien tuoksuessa ja riemun täyttäessä ilman, se tuoksahtaa varmasti mahtavalta."

Jos tuosta pitäisi lähteä arvailemaan, kukat, niiden värit ja musiikki ovat varmasti mukana festivaalissa. Näitä tukevat tietenkin julkaistussa logossa olevat kukat ja nuotitkin.Mutta mitä kätkeytyy tuohon tuoksujen painottamiseen? Toki kukat itsessään tuoksuvat, mutta minusta se ei riitä perustelemaan esim. tuota oman sanan (magnifiScent) käyttämistä. Mitenhän tuonkin suomeksi kääntäisi? 

Jossain huhuissa mukana juhlallisuuksissa olisi mukana muutamia autoja Studioiden Star´n´Cars paraatista sekä uudelleen kustomoituna Casey Jr paraatijuna edellisistä teemavuosista. Maija Poppasen läsnäoloa veikkaillaan myös vahvasti, sillä onhan kyseessä Maija Poppas -elokuvan 50v juhlavuosi.No, tapahtuman logot on julkaistu, joten jäämme odottelemaan lisätietoja.Tunnisteet: ,

Ei kommentteja :

Jätä kommenttisi klikkaamalla tästä!