sunnuntai 24. toukokuuta 2015
Plaza Gardens
Kirjoittanut: Rouva Hiiri Kirjoita Ensimmäinen Kommentti!
Ravintola Plaza Gardens sijaitsee Central Plazan reunalla Main Streetin ja Discoverylandin välissä.

Käännyttyäsi Main Streetin päässä, pysähdy Gibson Girl-jäätelöbaarin jälkeen kuuntelemaan. Yläkerran ikkunoissa lukee täysihoitola ja saatat kuulla kuinka eräs sen vieraista on aamutoimissaan.

Tyyliltään Plaza Gardens edustaa samaa viktoriaanista aikakautta kuin Walt's, mutta suureellisemmin toteutettuna. Salikin on huomattavasti suurempi.


RavintolasaliaTaulut Plaza Gardensin seinällä kuvaavat sen ja ympäristön muutosta
aikojen saatossa Main Streetin taustatarinan mukaisesti.

Plaza Gardensissa on tarjolla noutopöytä. Aikuisten ruokailun voi ottaa myös ilman juotavaa, esimerkiksi jos haluaa tilata viiniä tai olutta. Alkoholittomilla juomilla otettuna tarjoilija käy täyttämässä lasia pöydässä vedellä, mineraali vedellä, limsalla tai mehulla niin monta kertaa kuin tarvitsee. 

Noutopöydässä on tarjolla kaikkea laidasta laitaan: erilaisia salaatteja, keittoa, lihoja, kaloja, kasvisruokaa, lämpimiä lisukkeita. Lasten makuun olevat on koottu vierekkäin, tarjolla on ollut ainakin lihapullia, ranskalaisia ja pizzaa.

Jälkiruokapöytä on oma ihmemaansa. Alla antimia vuodelta 2014. Erityisesti alavasemalla näkyvä pähkinäkakku oli too-ooodella hyvää.


Jos tykkäät ruotsinlaivan seisovasta pöydästä, pidät tästäkin. Jokainen seurueessa löytää varmasti syötävää.

Minulla itselläni on vaikea suhde noutopöytiin. Itse koottu tilkkutäkki sitä-sun-tätä, ei jotenkin tunnu yhtä tyydyttävältä kuin á la carte-annos. Tätä taustaa vasten voin silti sanoa pitäväni Plaza Gardensista.

Erityisesti perheille se on hyvä paikka. Lasten buffet 3-11-v maksaa saman kuin lasten annos Disneylandissä yleensä eli noin 15 €, mutta nyt saa tunteen, että ne varmasti syövät sen edestä.Mitäs pidit?  
Tunnisteet: , , , ,

Ei kommentteja :

Jätä kommenttisi klikkaamalla tästä!