keskiviikko 11. helmikuuta 2015
Kupponen kuumaa?
Kirjoittanut: Mikko Hiiri Kirjoita Ensimmäinen Kommentti!
Meillä on talon sisällä menossa muuttoaalto. Yllättävän paljon vaikutuksia ja työtä teettää, vaikka kaikki muuttaminen tehdään saman talon sisällä.


Positiivisena sivujuonteena saimme uuden mahdollisuuden nauttia kupposen kuumaa.

Muuttoaallossa on siis kyse lasten muuttamisesta huoneesta toiseen. Meerin lähestyessä puolta vuotta ja muuttaessa kohta äiskän ja iskän makkarista omaan huoneeseen isommat lapset siirtyivät nyt pykälän eteenpäin.

Aino siirtyi Leijonakuningas-huoneesta ns. Wanhaan huoneeseen (joka tosin on nyt nimetty Auroran Kammariksi) ja Elias Toy Story -huoneesta Leijonakuninkaaseen.

Isoin operaatio tässä oli se, että Auroran Kammari on tähän asti palvellut lähinnä varastona. Kaiken sen tavaran piti löytää nyt uusi paikka joistainpäin tätä mökkiä.

Yksi siirrettävistä oli meidän verkkotulostimemme.


Johtuen sen järkälemäisestä koosta sille ei yksinkertaisesti ole ollut tähänkään asti tilaa työhuoneessa, joten joku paikka sille piti keksiä.

Meillä oli entuudestaan isäukon aikanaan tekemä massiivitamminen räkki musiikkilaitteille. Muokkasin hiukan sen sisuskaluja ja kirjoittimelle löytyi sieltä tilaa.


Työhuoneemme sijaitsee talon yläkerrassa ja tähän asti kahvi on pitänyt hakea alhaalta asti. Tästä johtuen yläkerrassa oli suorastaan huutava tarve kahvipisteelle. Samalla kertaa lyötiin siis kaksi kärpästä.


Olemme olleet jo muutamia vuosia Dolce Guston Circolon tyytyväisiä käyttäjiä, niinpä yläkertakin sai oman Dolce Guston - Jovian.

Kaapin yläosaa muokkasin hiukan enemmän kahvipisteen vaatimuksiin. Uusi kansi on tehty massiivikoivun ja -akaasian palasista. Nuuka mies ei raaskinut tehdä yhtenäistä kantta vaan ajoi massiivikansien jämäpaloista 10x10cm paloja ja liimasi niistä shakkiruudun.


Yläosan sisäkylkiin tein peitelevyt, jotka verhoilin punaisella tekstiilitapetilla ja naulasin kullanvärisillä nupeilla.


Vuosikausia astiakaapissa pölytteneet Mikki ja Minni -kupit löysivät viimen paikkansa hyllyltä kahvikoneen takaa.


Kahvikapselit, sokerit, kermajauhe ja muut tykötarpeet löytyvät tästä Ikeasta ostetusta vanerilokerikosta. Lokero on ostettaessa puuvalmis, joten käsittelin sen, kuten muutkin uudet puuosat, parafiiniöljyllä.

Lokeron yläpuolelle kiinnitin pienen LED-valaisimen antamaan hiukan valoa pimeyteen.


Kaiken kruunaa tietysti Mickey's Kahvilan kyltti. Sen pohja on värillisellä vahalla käsiteltyä tammea. Kirjaimet ajoin 3mm koivuvanerista ja kuppi on veistetty massiivikoivusta.

Tämä kuppila tuli enemmän kuin tarpeeseen! ;-)Mitäs pidit?  
Tunnisteet: , , ,

Ei kommentteja :

Jätä kommenttisi klikkaamalla tästä!