perjantai 21. maaliskuuta 2014
Tää on pieni maailma - 50v
Kirjoittanut: Mikko Hiiri Kirjoita Ensimmäinen Kommentti!
Klassikko Disney-ajelu It´s a Small World täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Alunperin 1964-65 New Yorkin maailmannäyttelyyn UNICEFIN-paviljonkiin tehty ajelu on ikiaikainen suosikki Disneyn teemapuistoissa.

Alkuperäinen It´s a Small World siirrettiin maailmannäyttelyn jälkeen Kalifornian Disneylandiin, jossa se edelleen tänä päivänäkin jatkaa ihmisten viihdyttämistä.

Tämän jälkeen It´s a Small Worldistä on auennut neljä eri versiota ympäri maailmaa (Walt Disney World, Tokion Disneyland, Pariisin Disneyland ja Hong Kongin Disneyland)Disney aloitti tänään juhlakampanjan aukaisemalla nettisivuston www.smallworld50.com.

Sivustolle voi jättää videona oman cover-versionsa ajelun tunnusmelodiasta tai suunnitella oman Small World -nuken.

Videoista muodostuvaa koostetta voi katsella sivustolla. (aika hauskaa katsottavaa ;-) , mutta ei niin hauskaa kuunneltavaa ;-)  )

Disney-yhtiö lahjoittaa juhlallisuuksien myötä Unicefille 150 000$ sekä lisäksi 1$ jokaisesta lauluvideosta ja suunnitellusta nukesta (aina 100 000$ asti)

10. Huhtikuuta vietetään varsinaista juhlapäivää ja silloin jokaisen It´s a Small World -ajelun luota liittyy laulajia yhteislauluun.

Käykää sivustolla laulamassa ja suunnittelemassa nukkeja hyvälle asialle.Tässä hiukan esimakua It´s a Small World-laulusta Dollywoodista Tabernaakkeli kuoroon ja aina avaruuteen asti.Mitäs pidit?  
Tunnisteet:

Ei kommentteja :

Jätä kommenttisi klikkaamalla tästä!