torstai 7. marraskuuta 2013
Toy Story -huone
Kirjoittanut: Mikko Hiiri Kirjoita Ensimmäinen Kommentti!
Pari päivää sitten kertoilin Leijonakuningas-huoneesta. Nyt on vuorossa Eliaksen Toy Story -huone. Johon on tosin kertynyt aika paljon puolen hehtaarin metsän väkeä.Kuka muistaa millaiset seinät Andyn huoneessa oli alkuperäisessä Toy Story -elokuvassa? Valkoinen puolipaneeli ja pilvitapetti. Mistäköhän tämän huoneen ajatus olikaan lähtenyt?


Hyvin tuntuvat Nalle Puh ja kaveritkin täällä viihtyvän. Ihan tätä ryhmäpotrettia varten tosin kerääntyivät eri puolilta taloa. ;-)


Onneksi aikoinaan ei ostettu Ainolle vaaleanpunaista harsokatosta. Eläinlakanoiden pinkkipohjaväri sentään ei vielä vaurioita 1,5v miehen egoa. Mikki-tyyny ja Aku-valo ovat kirpparilöytöjä. Mummu ja Olli-setä ovat niissä mestareita!


Myös hylly on ehdottomasti aina näin hyvin järjestyksestä. Eihän meidän kersat koskaan sotke paikkoja. Muistaako kukaan 90-luvun taitteessa tullutta Dinosaurs-sarjaa telkkarista. Siitä peräisin oleva Baby Sinclair nököttää vasemmalla keskihyllyllä.

Toin sen vuonna 1993 jenkkilästä. Olikohan lähtöä edeltävänä päivänä, kun ostin sen ajattelematta, miten saan sen kulkemaan kotiin. Matkalaukku oli jo kolmen viikon kiertämisen jälkeen ääriään myöten täynnä. Ainoa vaihtoehto oli tunkea se käsimatkatavarana kulkevaan urheilukassiin. Sekin oli niin täynnä, että että pehmon pää jäi ulos vetoketjun raosta. Mahdoin saada vilkaisuja perääni, kun roikotin lentokentillä kassia, josta kurkki dinosaurusvauva.


Nämä lintutaulut pohjautuvat pappani mustavalkoluonnoksiin. Muutama vuosi sitten skannasin niitä koneelle, hiukan siistin ja väritin. Yritin hakea sävyjä, joita pappakin olisi käyttänyt. Nyt ne koristavat Elkun leikkejä.


Huoneen nurkassa kulkee takkahuoneen savupiippu. Sen ja seinän väliin jäi reilu 15 sentin tila. Aikanaan asentelin rakoon peitelevyksi valkoista melamiinilevyn soiroa. Liialla innolla paukutin menemään niin, että soirohan katkesi. Uutta soiroa ei tietysti enää ollut niin piti hiukan improvisoida.

Anna oli silloin raskaana odottaen Ainoa, jonka työnimi oli Nasu (kuinkas muutenkaan?). Niinpä värkkäsin nurkkaan pienen mökin - Nasun pesän.


Niin ja siellähän tietysti asuu - kukas muukaan - NASU!


Mitäs pidit?  
Tunnisteet: , ,

Ei kommentteja :

Jätä kommenttisi klikkaamalla tästä!