torstai 28. toukokuuta 2015
Vilkaisu työhuoneeseen
Kirjoittanut: Mikko Hiiri Kirjoita Ensimmäinen Kommentti!
Yläkerrassa talon pohjoispuolella ja tarkalleen keittiön yläpuolella sijaitsee meidän työhuoneemme, kirjastomme, vierashuoneemme tai mitä nimeä nyt siitä sitten halutaan käyttääkin.

Huoneeseen kuljetaan pariovista yläaulasta. Ovia vastapäätä sijaitsee huoneen ainoa, mutta melko iso ikkuna.


Työhuoneen lattia on 30cm leveää ja vaihtelevan pituista kalkkikivilaattaa. Seinissä on valkoinen tapetti, jossa on hennosti kiiltävänä kukkaköynnöskuviota. Katto on valkoista MDF-paneelia.


Huoneen sohva on rungoltaan massiivitammea. Herkullisen pehmeän istuinosan ja irtotyynyjen alla on vuodemekanismi. Sen avulla sohva muuntuu 160cm leveäksi sängyksi vieraita varten.

Sohvapyötä on jostain kautta suvun peruja. Puinen vaahteranlehtikulho on yläasteaikaisia puutöitä.

Johtuen sijainnista pohjoispuollella materiaalivalinnoissa päädyttiin aika vaaleisiin sävyihin. Niiden kontrastiksi kuitenkin huoneeseen tuo väriä sähkönsininen matto.


Molemminpuolin huonetta on samanlaiset lasiovelliset kirjahyllyt massiivikoivusta.


Tämä on siis se Mikko Hiiren kirjahylly, josta usein kirjoittelen kirjajuttuja.


Kirjojen lisäksi hyllystä löytyy mm. kuvataidekoulun ajoilta erilaisia savitöitä. Kuvassa vasemmalla oleva hiiri on itse asiassa kukkopilli. Näin jälkeenpäin ajatellen ei voi käsittää kenen ajatus on ollut tehdä hiiri, joka viheltää, kun sen pyllyyn puhaltaa... ;-).


Kirjahyllyn jatkeena on pieni työpöytä. Omastani kerroinkin jutussa Mikko Hiiren Pääkonttori (linkki tästä)


Työpisteet saa piiloon taskuovilla, kuten tässä kuvassa olen Rouva Hiiren työpisteelle tehnytkin. Se ei ole juuri koskaan esittelykelpoinen.


Oven yläpuolella on linoleum-painannalla tekemäni grafiikkasarja satuun Mies ja Käärme. Voitin sillä jonkun valtakunnallisen kilpailun 80-luvulla.Mitäs pidit?  
Tunnisteet: , ,

Ei kommentteja :

Jätä kommenttisi klikkaamalla tästä!