tiistai 21. huhtikuuta 2015
Esittelyssä Mikko Hiiren Pääkonttori
Kirjoittanut: Mikko Hiiri Kirjoita Ensimmäinen Kommentti!
Tänään pääsette suurten salaisuuksien lähteille - kurkistamaan Mikko Hiiren Maailman ytimeen.


Tältä näyttää Mikko Hiiren pääkonttori eli oma työpöytäni.

Sekä Rouva Hiirellä että minulla molemmilla on työpisteet yläkerran työhuoneessa, joka toimittaa myös vierashuoneen virkaa.

Työpisteet saa piilotettua taskuovien taakse. Tämä on näppärää, koska varsinkin Rouva Hiiren työpöytä on yleensä kaaoksen vallassa.


Toiminnan ydin on tietysti läppäri, mutta olen huomannut käyttäväni usein iPadia ja puhelinta ikäänkuin muistilehtiöinä ja lähdetietojen hakemiseen.

Aika paljon on käytössä myös skanneri (Canon 9000F) vanhojen valokuvien ja negatiivien sekä muun materiaalin tallentamisessa.

Oikeassa takanurkassa tönöttää Applen Airport. Se on uskomattoman hyvä WLAN-reititin. Aiemmin meillä alakerrassa tarvittiin WLAN-toistinta, jotta siellä oli edes kohtuullinen verkko. Nyt langaton verkko toimii jopa oman pihan alueella ulkona.

Näiden lisäksi kalustoon kuuluu Canonin A3-valokuvatulostin ja HP:n verkkolaser sekä nippu siirtokovalevyjä.Työpöydän yläpuolella olevalla pikkuhyllyllä on kaikenlaista pientä kuten kalenteri, muistio yms.

Nykyisin sytytän aika usein tuoksukynttilän alkaessani tehdä töitä. Jotenkin kynttilän liekin katselu rauhoittaa ja hyvä tuoksukaan ei ole pahasta - itse kun ei aina ruusuilta tuoksukkaan.


Mikki-kirjatuet on ostettu Pariisin Disneylandista. Aku munan tein viime vuoden Akun munintapäivän kunniaksi. Mitenkähän pitkään keitetty kananmuna säilyy? ;-)


Olen aiemmin kertonut omistavani yhden Walt Disney Companyn osakkeen (linkki tässä). Lunastamattomat osinkoshekit löytyvät nyt kehystettynä työpisteeni sivulta.


Toisella sivustalla on muutamia Disneylandin ajeluissa otettuja kuvia.


Nykyajan vitsaus eli järkyttävä määrä johtoja oli aiemmin kiusana työpöydällä. Sain niistä ison osan piiloon, kun porasin pöytäkanteen reiän ja tein tason alle takareunaan kaksi laatikkomaista hyllyä. Siellä johtohässäkkä on ainakin pois silmistä.Mitäs pidit?  
Tunnisteet: , , ,

Ei kommentteja :

Jätä kommenttisi klikkaamalla tästä!