torstai 6. maaliskuuta 2014
Muutoksia hahmojen tapaamiseen
Kirjoittanut: Mikko Hiiri Kirjoita Ensimmäinen Kommentti!
Helmikuun alussa kirjoittelin hahmojen tapaamisesta Pariisin Disneylandissa. Yhtenä kohtaamispaikkana puhuin Disneyn hotelleista.

Tähän kohtaan on kumminkin tulossa muutos vuoden 2014 marraskuun lopulla.

Pariisin Disneyland on ollut ainoa Disney Resort, jossa hahmoja on voinut tavata säännöllisesti hotellien aulatiloissa. Muualla hahmotapaaminen hotelleissa on ollut mahdollista vain hotellien Character Dining -ravintoloissa. Näitähän on myös Pariisin Disneyland hotellissa ja tulee säilymäänkin.

Hotel New Yorkin Empire State Clubin ja Hotel Sequoia Lodgen Golden Forest Clubin aamiaisillahan on myös ollut mahdollisuus tavata hahmoja. Niiden jatkumista ei ole vielä vahvistettu, mutta uskoisin niiden säilyvän.Hotellin aulojen sijaan Disney hotellien asukkaat pääsevät tapaamaan hahmoja Disneyland puistossa aamuina, jolloin siellä on Extra Magic Hour.

Heillä siis säilyy etu tavata hahmoja paremmin kuin muualla majoittuvilla.

Itse asiassa tämä muutos on mielestäni parillakin tapaa parannus nykyiseen. Ensinnäkin hahmojen tapaaminen hotelleissa on alkanut usein vasta 8:30. Extra Magic Hour on yleensä 8-10:00 eli jos on halunnut hyödyntää aikaisen sisäänpääsyn puistoon, ei ole nähnyt hahmoja kumminkaan hotellilla.

Toiseksi yhä enemmän muualla majoittuvia on ryhtynyt käymään hotellien hahmotapaamisissa ja jopa ihmisiä, jotka käyvät vain tapaamassa hahmoja, mutta eivät puistoissa.

Kolmanneksi keskittämällä hahmotapaamiset puistoon saadaan tarjolle laajempi hahmomäärä kerrallaan. Hotelleissa hahmot tapaavat yleensä yksitellen puolen tunnin vuoroissa. Puistossa samalla miehityksellä saadaan kerralla esille kuusi eri hahmoa.Ainoana miinuspuolena pidän, että nyt jäävät pois hahmojen hotellikohtaiset vaatetukset. Bye Bye Länkkäri-Hessu ja Inkkari-Mikki! :-(


Mitäs pidit?  
Tunnisteet: , ,

Ei kommentteja :

Jätä kommenttisi klikkaamalla tästä!