keskiviikko 5. maaliskuuta 2014
Autot tehokkaammiksi ;-)
Kirjoittanut: Mikko Hiiri Kirjoita Ensimmäinen Kommentti!


Walt Disney Studios -puistossa sijaitsevassa Cars - Quatre Roues Rallye -ajelussa on alkaneen vuoden aikana pilotoitu tehokkuuden kasvattamista.


Tämä ajelu kuuluu niiden Disney-ajeluiden joukkoon, jotka houkuttelevat paljon ihmisiä, mutta itse ajelun kapasiteetti on melko pieni.


Ajelussa on kaikkineen 12 autoa, joista kuhunkin mahtuu maksimissaan 4 henkeä. Autot pyörivät alustalla vaihdellen lisäksi paikkoja alustalta toiselle. Kaikkinensa hauska ajelu!


Vaikka Salama ja Martti ovat valvoneet touhua sivusta jonoja syntyy. 90 sekunnin ajeluun saattaa siis joutua jonottamaan 90 minuuttia.

Ajelun Cast Memberit ja puiston insinöörit yhteistyössä ovat lähteneet hakemaan asiaan parannusta. Monien testien ja analyysien pohjalta kehitettiin uusia toimintatapoja, joilla kasvatetaan kapasiteettiä ja vieraiden tyytyväisyyttä.


Tänä vuonna ajelun tehokkuus on nousutkin 84%:sta 90%:tiin. Tämä ei ehkä kuulosta isolta muutokselta, mutta käytännössä se tarkoittaa, että tunnissa noin 60 ihmistä enemmän pääsee ajelun kyytiin.

Koska kokemukset ja tulokset tästä pilotista olivat näin hyviä, vastaavaa toimintaa aletaan kehittämään muissakin ajeluissa.


Mitäs pidit?  
Tunnisteet: , , , ,

Ei kommentteja :

Jätä kommenttisi klikkaamalla tästä!