tiistai 19. marraskuuta 2013
Ostospalvelu Pariisin Disneylandissa
Kirjoittanut: Mikko Hiiri Kirjoita Ensimmäinen Kommentti!
Pariisin Disneyland yrittää varmasti parhaansa päästäkseen vierailijan lompakolle. Kaupat ovat täynnä toinen toistaan houkuttelevampia Disney-tuotteita. Erityisesti lasten kanssa pitää olla varuillaan, ettei hauska päivä johda kiellon kautta itkupotkuraivariin.

Lompakko tietysti asettaa rajoitteensa ostosten määrään, mutta myös käytäntö. Mitä lähemmäs sulkemisaikaa mennään sitä enemmän ihmiset rynnivät kauppoihin. Miellyttävintä olisikin shoppailla aamupäivästä, mutta mites ahtaudut ajeluihin jättimäisten tuliaiskassien kanssa?

Ei tarvetta ahtautua, sillä Disney tarjoaa ILMAISEN palvelun avuksi. Ostospalvelu on käytössä sekä Disney-hotelleissa asuville että kaikille muillekin molempien puistojen (Disneyland Parc ja Walt Disney Studios) kaupoissa ostoksia tehtäessä ennen klo 16:00.
Kun olet kassalla maksamassa ostoksiasi, ilmoita että haluat käyttää ostospalvelua. Saat täytettäväksi erillisen planketin, johon täytät omat tietosi ja huonetietosi, mikäli asut Disney-hotellissa.

Tämän lapun reunaan tulostetaan myös kopio maksukuitistasi eli lista niistä esineistä, jotka olet ostanut. Tavarat pakataan muovikasseihin, jotka suljetaan sitomalla ja päälle liimataan yksi kappale lapusta. Saat myös mukaasi yhden kopion lapusta. Sitten ei muuta kuin hurvittelemaan.

Jos et asu Disney-hotellissa, ostoksesi ovat noudettavissa Disney Villagesta Disney Storesta klo 18:00 jälkeen. Disney-hotelleissa ostokset voi noutaa hotellisi kaupasta klo 20:00 jälkeen (usein jo aiemminkin)


P.S. Huomaa tuon ylemmän kuitin alareunassa rivi: M Actionnair -15%.
Euro Disney SCA:lla on osakkeenomistajaklubi, jonka jäsenet saavat etuna mm. alennuksia kaupoista. Siitä joskus myöhemmin lisää.


Mitäs pidit?  
Tunnisteet: ,

Ei kommentteja :

Jätä kommenttisi klikkaamalla tästä!