torstai 21. marraskuuta 2013
Matkatavaroiden säilytys
Kirjoittanut: Mikko Hiiri Kirjoita Ensimmäinen Kommentti!
Pariisin Disneylandissä hotellihuoneen saa varmuudella vasta klo 15:00 jälkeen ja pois lähtiessä huone pitää luovuttaa jo klo 11:00 mennessä. Entäs jos saavut jo aamusta tai haluaisit viipyä puistoissa lähtöpäivän iltaan?

Disneyn hotelleissa (Davy Crockett´s Ranchia lukuunottamatta) on ilmainen matkatavaroiden säilytys. Tämä toimii siten, että kun saavut hotellille kirjaannu sisään. Saat puistolippusi ja hotellin kartan yms. Jos olet aikaisessa ja huoneesi ei ole vielä valmiina, et välttämättä vielä saa avainta huoneeseesi, vaan haet sen myöhemmin päivästä.

Kiikutat sitten pakaasisi säilytyspisteeseen. Se sijaitsee yleensä pääoven vieressä ja useissa hotelleissa käynti siihen on ulkokautta.Jokaiseen laukkuusi laitetaan kuvan mukainen läpyskä ja saat itsellesi kuitin. Tarvittaessa voit käydä laukullasi kesken päivänkin hakemassa tavaraa. Ei muuta kuin hurvittelemaan ja voit noutaa laukkusi myöhemmin. Muutamissa Disneyn hotelleissa pakettiin kuuluu laukkujen kuljetus huoneeseesi.Poislähtiessä sama homma uudestaan. Voit kirjautua huoneesta heti aamusta, viedä laukut säilytykseen ja hurvitella päivän ja hakea ne illalla pois lähtiessäsi. Puistoliput ovat voimassa myös koko poislähtöpäivän.


Mitäs pidit?  
Tunnisteet: , ,

Ei kommentteja :

Jätä kommenttisi klikkaamalla tästä!