torstai 25. kesäkuuta 2015
Mikko Hiiri Testaa: Disney PhotoPass +
Kirjoittanut: Mikko Hiiri Kirjoita Ensimmäinen Kommentti!

Huhtikuussa kerroin Disneyn PhotoPassista Pariisin Disneylandissa (kts. juttu tästä). Silloin itselläni ei ollut vielä asiasta omaa kokemusta - nyt on!


Muutamaa päivää ennen lähtöä sähköpostiini tuli viesti, jossa olevalla kupongilla saisin 10€ alennuksen Disney PhotoPass+ -paketista (Normaalihinta on 49.99€).

En ole varma tuleeko tämä viesti automaattisesti kaikille Disneyn omiin hotelleihin varauksen tehneille vai johtuiko tämä muutamaa viikkoa aiemmin lähettämästäni sähköpostista. Tiedustelin silloin mm. onko paketti myynnissä hotellin kaupassa. Sain kyllä kysymyksiini jo silloin vastauksen.

Paketissa tulee mukana yksi iso (luottokortin kokoinen) ja kaksi pientä (28x53mm) korttia. Isolle kortille on mukana kaulahihna.

Kolme korttia oli hyvä määrä. Kortteja ei tarvinnut juuri vaihdella henkilöltä toiselle. Me käytimme samaa pakettia koko seurueellemme (9hlöä) eli kahdelle perheelle.


Hahmotapaamisissa kortti annetaan ensimmäisenä valokuvaajalle. Kortin viivakoodilla hän liittää otetut kuvat PhotoPass+ -tiliin.

Huomasin useiden kuvaajien ottavan enemmän kuvia ryhmistä, joilla oli PhotoPass-kortti. Usein he aloittivat kuvaamisen silloin jo nimmareiden keräys ja halivaiheesta sekä napsivat kuvia vielä Heippaheistäkin.

Ajelukuvissa voi joko kuvata mobiiliapplikaatiolla QR-koodin ruuduista, joissa kuvia esitellään tai mennä tiskille ja kertoa ruudulla näkyneen kuvan numeron.

Itse käytimme aina palvelutiskiä, koska puistoissa ei ole vielä WiFiä ja emme halunneet käyttää kallista mobiilidataa.

Lisäksi huomasin, että tiskillä Cast Member asettelee kuvan automaattia paremmin koristekehykseen.


Tiliin liitettyjä kuvia pääsee katselemaan luomalla PhotoPass-tilin ja liittämällä sen kyseiseen pakettiin (numerosarja ison kortin takana).

Kuvat ilmestyvät tilille melko nopeasti - korkeintaan muutaman tunnin viiveellä. Niitä voi liittää rajattomasti 7 päivän ajan kortin aktivoinnista. Niitä säilytetään tilillä vuoden verran ja ennen kuvien poistumista tilin haltija saa sähköpostiviestin asiasta.

Kuvia voi sen jälkeen selailla ja ladata joko Appilla tai netin kautta. Käytännössä ainakin osa kuvista oli huonompi resoluutioisia ladattaessa ne Appin kautta.

Kuvista voi tilata myös suoraan tilin kautta erilaisia tuotteita kuten paperikuvia tai vaikka mukeja.


Mikko Hiiren Arvio:

Jos puistossa vierailee vain yhden päivän ajan, 50€ hinta on melko kova. Kuvia ei ehdi kerryttää tiliin kovin isoa määrää.

Toisaalta jos tapanasi on ostaa ajelukuvia, kannattaa paketti ilman muuta. Kahden puistossa ostetun kuvan hinnalla niitä saa PhotoPassilla useita.

Paketin suurin etu on omasta mielestäni se, että kaikki pääsevät kuviin mukaan. Toki Cast Memberit hahmotapaamisissa ottavat pyydettäessä kuvan omalla kamerallasikin, mutta kuvan laatu voi olla mitä tahansa ja yhdessä tai kahdessa kuvassa jollain on varmasti outo ilme tai silmät kiinni.

PhotoPassilla kuvia kertyi 5-7 kappaletta yhdellä hahmotapaamisella ja ne olivat kaikki hyvä tasoisia.

Kortin käyttö oli helppoa ja lisäkortit helpottivat sitä edelleen.

Meille kuvia kertyi tilille 37kpl eli kuvaa kohden hintaa alennuskupongin myötä tuli 1,08€/kuva. Jos lasken samankaltaiset kuvat (esim. ryhmäposeeraus Hessun kanssa) yhtenä kuvana, on kuvia silti 23kpl eli 1,74€/kpl. Pidän tätä aika halpana.

Jos olet puistossa yli kaksi päivää, paketti on ehdottomasti suosittelun arvoinen. Lyhyemmillä vierailuilla sen hankkimista kannattaa arvioida sen mukaan, ostaisiko muuten kuvia ajeluista tai hahmotapaamisista.

Suosittelen DISNEY PHOTOPASS+ -pakettia ylläolevin varauksin.


Mitäs pidit?  
Tunnisteet: , ,

Ei kommentteja :

Jätä kommenttisi klikkaamalla tästä!