tiistai 10. maaliskuuta 2015
Tomorrowland Trailer 2
Kirjoittanut: Mikko Hiiri Kirjoita Ensimmäinen Kommentti!
Disney julkaisi juuri toisen trailerin elokuvasta Tomorrowland. Kyseessä on elokuva jota ainakin minä odotan innolla.


Elokuvan ohjaaja on Brad Bird, joka on ohjannut mm. Pixarin Ihmeperheen ja Mission Impossible: Ghost Protocol.

Elokuvaa on hypetetty suurella salaisuudella. Alunperin projekti kulki nimellä 1952. Julkistukseen liitettiin 2013 D23 Expossa (Disneyn virallinen faniklubi) salaperäinen salkku. Salkun sisältönä oli valokuvia, kaitafilmejä, erinäisiä dokumentteja ym.

Sittemmin viralliseksi nimeksi muutettiin Tomorrowland ja kerrottiin, että naispääosan näyttelisi Britt Robertson ja miespääosissa olisivat George Clooney ja Hugh Laurie. Mielenkiintoista sinänsä, että molemmat näistä ovat tuttuja TV-sarja lääkäreinä vaikkakin kahdessa täysin erilaisessa sarjassa.


Disney-puistojen Tomorrowland alueiden tiedettiin jo aiemminkin antaneen jotain muitakin vaikutteita elokuvaan kuin nimen. Trailerissa tämä vahvistuu ainakin hitusen. Huiman tulevaisuusvision keskellä vilahtaa Disney-ajelu Space Mountain (kuvassa keskellä taustalla).


Trailerissa näkyy kahdenlaista "tulevaisuuden tekniikkaa". Toinen on ikäänkuin siloteltua virtaviivaista, kuten ylläolevassa kuvassa ja toinen taas vähän Steampunkkia - vanhaa tulevaisuuden tekniikkaa.


Yllä oleva kohtaus kestää trailerissa vain hetken, mutta kaupunki on selkeästi tunnistettavissa. Päähahmot käyttävät osaa Eiffel-tornista rakettina eli ainakin osan aikaa liikutaan vanhalla mantereella.

Maailman ensi-iltaan elokuva tulee 22. toukokuuta.

Tässä vielä linkki itse traileriin.
Mitäs pidit?  
Tunnisteet:

Ei kommentteja :

Jätä kommenttisi klikkaamalla tästä!