sunnuntai 1. maaliskuuta 2015
Kevät saapuu tänään Disneylandiin
Kirjoittanut: Mikko Hiiri Kirjoita Ensimmäinen Kommentti!
Pariisin Disneylandin kevätkausi alkaa tänään ja sitä kestää aina toukokuun viimeiseen päivään asti.


Swing into Spring -juhlia vietettiin ensi kerran viime vuonna. Tämän vuoden juhlallisuudet ovat vielä hienommat ja laajemmat.


Ohjelmapuolella täysin uusi on Goofy´s Garden Party. Se tapahtuu Central Plazalla. Hessun johdolla hahmot ja tanssijat esiintyvät parhaimmissa kevätvaatteissaan neljä kertaa päivässä.

Tämä on esityksistä kaikkein suurin. Mukana on 22 Disney-hahmoa ja 56 tanssijaa - WOW!


Maija Poppanen joukkoineen esiintyy de Theatre du Chateau:lla niin ikään neljästi päivässä kymmenen minuutin showssa Welcome to Springtime


Alunperin Dumbon sirkusjunana paraatissa palvellut juna on (taas) koristeltu uudestaan ja rullaa paikalla kahdesti päivässä. Nyt se kulkee nimellä Minnie´s Little Spring Train. Junan kyydissä on nimihahmon lisäksi Pariisin Disneylandissa ensiesiintymisensä tekevä Rumpali (Bambi-elokuvasta)


Näiden lisäksi Jolly Holliday Band toivottelee vieraat tervetulleiksi Town Squarella mm. Maija Poppasesta tutuilla sävelillä.


Puisto on myös koristeltu keväisin kukkasin ja kukkaveistoksin vielä viimevuotista laajemmin.

Kevätkauden aikana Minniä voi käydä tapaamassa Boarding Housen luona Town Squarella, Tähkäpäätä Fantasylandissa ja Rumpalia sekä Miss Bunnya Casey´s Cornerin luona.

Tässä vielä vähän videomuodossa ennakkotunnelmia....

Mitäs pidit?  
Tunnisteet:

Ei kommentteja :

Jätä kommenttisi klikkaamalla tästä!