torstai 26. maaliskuuta 2015
Halvalla Pariisin Disneylandiin!!!
Kirjoittanut: Mikko Hiiri Kirjoita Ensimmäinen Kommentti!
Disneylandin hotellipaketin ja saa nyt samalla hinnalla kuin pelkät liput - Ihan totta!


Tässä taannoin kerroin Pariisin Disneylandin uudistuneista nettisivuista. Uudet sivut toivat parhaat tarjoukset myös meille täällä periferiassa asustaville.

Tällä hetkellä sivuilla on kampanja, jossa aikaisin liikkeellä olevat palkitaan edullisella hinnalla. Jos varaat neljän tai useamman yön hotellipaketin saat kaksi yötä veloituksetta (kolmen yön pakettiin saa vain yhden yön ilmaiseksi eli se on saman hintainen kuin neljä yötä).

Tarjouksiin liittyy aina tietysti myös erilaisia rajoitusehtoja, niin tässäkin. Ensinnäkin saapumispäivän on oltava 14.11.2015 ja 23. 3.2016 välissä. KYLLÄ! Tämä on siis voimassa myös hiihtolomaviikoillamme!!

Toinen päivämäärärajoitus on, että varaus on tehtävä ennen 14.10.2015. MUTTA... kampanjaehdoissa on lausuma, että tarjouksen ei ole oltava saatavilla kuin yhdessä Disney-hotellissa / saapumispäivä. Käytännössä tällä hetkellä kampanjan saa kaikkiin hotelleihin lähes kaikkiin päiviin, mutta kun kampanjakiintiöt täyttyvät rajoituksia tulee. Nopeat siis oikeasti syövät hitaat.Alussa sanoin, että paketin saa pelkkien lippujen hinnalla. Tässä siihen perustelut:

Laskin esimerkin meidän perheen mukaan (2 aik. ja lapset 5v, 3v ja 1v) hiihtolomaviikolle vk9 2016 (saapuminen Su 28.2.2016)

Kuten yltä näkyy paketin hinnaksi tulee 516,08€. Asteriski hinnan perässä tarkoittaa, että hintaan lisätään varausmaksu 19€ ja paikallinen vero (Tässä hotellissa 0,99€/yö/aik) 7,92€. Näiden kanssa kokonaishinta on siis 543€.

No, mitä ne liput sitten maksaisivat? Riippuu, miten halutaan verrata.

Paketin mukana tulevat liput ovat voimassa sisäänkirjautumisesta lähtöpäivän iltaan. Hotelliin voit kirjautua vaikka seitsemältä aamulla, jolloin pitäisi verrata viiden päivän lippuihin. Viiden päivän liput meidän perheelle maksaisivat 796€.

Harva kumminkaan pystyy hyödyntämään pakettia tuolla tavalla. Useimmiten saapumis- samoin lähtöpäivänä ehtii puistoissa viettää muutamia tunteja kumpanakin.

Välissä on kolme täyttä päivää eli tavallaan voisi sanoa, että hotellipaketin lippuja ehtii hyödyntämään jotain kolmen ja viiden päivän väliltä. Kolmen päivän liput meidän perheelle maksavat 530€.


Mahdollisuus on nyt siis tehdä todella edullinen reissu Disneylandiin.

Esimerkin hinta oli Disneyn Hotel Santa Fehen. Hotelli Cheyenne on saman hintainen. Ne ovat edullisimmat hotellit Disneyn repertuaarissa. On siis myös mahdollista käyttää kampanjaa hyväksi päivittämällä hotellia parempaan luokkaan.

Aikalailla normaali hinta hotelliyölle keikkuu siinä satasessa. Mitä tällä kampanjalla saisi, jos lippujen päälle laittaisi tuon hinnan eli käyttäisi noin 930€?


Kokonaishinnalla 909€ saisi huoneen Hotel Sequoia Lodgen yläkerroksista järvinäköalalla ja Golden Forest Club -eduilla (kts. TÄSTÄ). Tämä olisi valinta Mikko Hiiren makuun! ;-)

963€ paketilla pääsisi taas Hotel New Yorkin keskiosaan näkymillä Rockefeller-aukiolle (osittain järvinäkymä).

Siitä vain talven lomia suunnittelemaan!! Muistattehan myös, että autan mielelläni lomasuunnitelmien tekemisessä. Yhteyden saa Chatangon, Facebookin tai mailin kautta.
Mitäs pidit?  
Tunnisteet:

Ei kommentteja :

Jätä kommenttisi klikkaamalla tästä!