torstai 26. helmikuuta 2015
Pariisin Disneylandin uudet nettisivut
Kirjoittanut: Mikko Hiiri Kirjoita Ensimmäinen Kommentti!
Aika tuntui pysähtyneen, kun katseli Pariisin Disneylandin nettisivuja. Nyt kaikki on toisin!!

Jo viime vuoden puolella Brittien versio muuttui ja ai sitä hehkutusta mitä SOMEsta pukkasi.
Nyt myös muut saavat nauttia uusista sivuista.

Ensimmäisenä ajatuksena itsellä tulee mieleen ulkoasu. Hienoja, uusia kuvia ja niitä on paljon. Vanhoilla sivuillakin oli kyllä kuvia, mutta ne olivat yleisesti ottaen pieniä ja osa tuntui harrastelijakuvaajan räpsimiltä.


Nyt selkeästi näyttää, että kuviin on panostettu. Niitä on ilo katsella ja houkutus lähteä kasvaa.

Etusivun selkeydestä antaisin myös kiitosta. Vähän tekstiä, mutta kaikkeen oleelliseen pääsee helposti käsiksi.

Yhtenä tärkeänä pidän, että hotellipaketin hinnoitteluun pääsee suoraan etusivulta täyttämillä tiedoilla. Ainakin itse matkaa suunnitellessa palaan usein sivuille kokeilemaan eri päiviä tai hotelleja yms. Nyt ei tarvitse kierrellä linkkien kautta, vaan pääsee suoraan asiaan.


Kaikista ajeluista, ravintoloista, esityksistä yms. löytyy lyhyet selostukset. Niiden yhteydessä on myös paljon oleellista tietoa esimerkiksi pituusrajoituksista, hintatasosta jne.

Tiedon etsiminen on myös tehty helpoksi hyvin toimivilla hakuehdoilla. Jos siis haluaa hakea kallista pöytiintarjoiluravintolaa Disneyland Parcissa, se onnistuu helposti ;-)


Näppärää on myös, että listan lisäksi hakutulokset saa myös kartalle. Disneylandia tuntemattomammankin on siitä helpompi hahmottaa sopii joku ravintola reitille vai ei.


Muutamaan asiaan kaipaisin hiukan vielä viilamista - kumminkin.

Ensinnäkin lippuosiossa sivusto tarjoaa yhden päivän lipuissa ensimmäisellä sivulla kahden puiston lippuja. Ensinnäkin ne ovat kalliimpia ja toiseksi yhden päivän kahden puiston lippu on varsinkin ensikertalaiselle aivan järjetön vaihtoehto. Yhden päivän yhden puiston liput löytyvät kyllä, mutta aika vaatimattoman linkin takaa.

Toinen on vähän vastaava hotellien hintakyselyissä. Sivusto tarjoaa usein nimittäin valitusta hotellista kalleimpia huoneita. Varsinkin kun näiden nimistä ei eroavaisuuksia välttämättä noviisi ymmärrä, hinnat voivat järkyttää ja karkottaa muualle. Kannattaa siis aina painaa Select a different roomtype -nappia ja katsoa muut vaihtoehdot. Tämä toiminto kuten uudelleen hinnoittelu toimii kuitenkin huomattavasti paremmin ja nopeammin kuin vanhalla sivustolla

Tervemenoa tutustumaan!
Mitäs pidit?  
Tunnisteet:

Ei kommentteja :

Jätä kommenttisi klikkaamalla tästä!