lauantai 14. helmikuuta 2015
Mikki-munapaahtista ja Karkkipuuroa!
Kirjoittanut: Mikko Hiiri Kirjoita Ensimmäinen Kommentti!
Hyvää Ystävänpäivähuomenta!

Aamiainen on päivän tärkein ateria. Ystävänpäivänä se on siis erityisen tärkeä.


Tänään meidän huushollissa syötiin hiukan erilaista aamiaista. Kaurapuuroa ei tietenkään jätetty pois - sitä vain tuunattiin.

Puuron keittäminen alkoi ihan normaalisti, mutta hautumisvaiheessa lorautin sekaan hiukan appelsiinin makuista karkkimakua ja pari tippaa punaista elintärvikeväriä.

Puuro lautaselle ja muutama sydänströsseli päälle!


Munapaahtikset ovat aika helppo ja mukava vaihtelu normaaliin.

Aloita painelemalla paahtoleipään reikä piparimuotilla. Ota keskiosa talteen ehjänä ja paista ne pannulla erikseen.



Sekoita munat (3kpl kuuteen leipään on OK), suola, pippuri ja loraus vettä tai maitoa erillisessä astiassa.

Lorauta hiukan öljyä kuumalle pannulle ja paista leivän "naamapuoli" ensin - HUOM! leipä ruskistuu aika nopeasti.

Käännä leivät ja kaada munakasmassaa varoen leivän aukkoon. Voit painaa lastalla leipää pannussa, jotta massa ei karkaa. Älä täytä koko leivän paksuudelta - vain noin puolet leivän paksuudesta.

Paista kunnes muna paistunut makusi mukaan. Älä käännä enää uudestaan. Tarjoile HETI!


Maukasta Ystävänpäivähuomenta!




Mitäs pidit?  
Tunnisteet:

Ei kommentteja :

Jätä kommenttisi klikkaamalla tästä!