maanantai 17. maaliskuuta 2014
Pistivät ajeluita remonttiin....
Kirjoittanut: Mikko Hiiri Kirjoita Ensimmäinen Kommentti!
Tänään sulkeutuivat vuosiremonttiin kaksi yleisön suosikkia Pariisin Disneylandissa.Peter Pan´s Flight Disneyland puiston Fantasylandissa saa normaalin vuosihuollon ja puhdistuksen. Mistään uudistuksista ei ainakaan ole vuotanut tietoja etukäteeen.


Crush´s Coasterissa Walt Disney Studios -puistossa tehdään perushuollon lisäksi muutoksia jonotusjärjestelyihin.

Tämä ajelu osoittautui ennakoitua suositummaksi ja jonotusalueesta oli näin ollen tehty liian pieni. Jonon pituus vaihtelee useimmiten 60-120 minuuttiin. Koska jonottajat eivät mahdu jonotusalueelle, väliaikaiset lisäalueet ruuhkauttavat tämän muutenkin aika kapean kohdan.

Loppukesällä aukeava Rottatouille ajelu lisää liikennettä tässä nurkassa puistoa, joten nyt huollon yhteydessä jonotusaluetta muutetaan.

Aluetta otetaan lisää vieressä sijaitsevan Tapis Volantes - lentävien mattojen takaa.

Samalla ajeluun lisätään ns. Single-riders jono. Sitä kautta yksin ajelemaan tuleville tarjotaan lyhyempi jonotusaika ja saadaan helpommin yksittäiset hajapaikat täyteen vaunuissa (yhdessä vaunussa on tilaa neljälle), joten ajelun tehokkuutta saadaan parannettua.


Jonotusalueen muutostöistä johtuen Crush´s Coasterin edusta on nyt suljettu kuvan mukaisesti. Kulku Cars Race Rallyeen ja ToyStory Playlandiin on nyt yksinomaan Studio Tram Tour -ajelun edustan kautta.

Molempien ajeluiden on seuraavan kerran määrä olla auki yleisölle 12.4.2014Mitäs pidit?  
Tunnisteet: ,

Ei kommentteja :

Jätä kommenttisi klikkaamalla tästä!