maanantai 3. maaliskuuta 2014
Kotiteatteri Mikko Hiiren malliin...
Kirjoittanut: Mikko Hiiri Kirjoita Ensimmäinen Kommentti!
Muutamia huoneita olen meiltä kotoa jo esitellyt, mutta muutamia on vielä esittelemättäkin.

Yksi niistä tulee tässä - kotiteatteri eli meidän perheen suussa leffa.Kulku leffaan on yläkerran aulasta. Vessan ovea joku voisi etsiäkin, mutta tästä ovesta tuskin on epäilystä.


Oven yläpuolella olevan markiisin koristelu on yksinkertaistettu versio El Capitan -teatterin markiisista (ylösalaisin käännettynä). El Capitan on nykyisellään Disneyn omistama ja restauroima elokuvateatteri Los Angelesissa.


Markiisin sivulla on mainostaulu, johon magneettikirjaimilla voi kirjoitella milloin minkäkin teeman mukaisia tekstejä tai vaikka leffaillan elokuvan nimen.

Tuet markiisi alla ovat asiaan kuuluvasti filmikeloja, joiden filminauha jatkuu markiisin alapinnassa.

Kaikki koristeet ovat omaan käsialaa suunnittelusta toteutukseen. Materiaalina kehyksessä ja filmikeloissa on MDF, joka on maalattu kultamaalilla.


Teatterin sisustuksessa on ripaus elokuvan kulta-aikaa. Pääväreinä on punainen, kulta ja musta.


Valkokangas on kiinteä ja  kooltaan 220cm kertaa 160cm.


Katsomo koostuu kahdesta kolmen paikan nahkasohvasta, joiden molempien päiden istuinosat kallistuvat makuuasentoon. Taaempi sohvista on korotetulla osalla lattiaa, joten  näkyvyys on molemmista hyvä.

Takaosan hyllyistä löytyy jonkun verran katseltavaa ja kuunneltavaa.


Porrasvalaisimen virkaa hoitaa vanha valokuvien suurennuskone.


Mikillä ja Minnillä on luonnollisesti oma aitionsa takarivin keskellä. Tämä keraaminen veistos on ostettu aikanaan Lontoosta vuonna 1995.
Takaosassa on lisäksi näytillä hieman vanhempaa valokuvaus- ja kaitafilmikalustoa.


Yhdessä lokerossa on lisäksi 80-luvun lopussa tekemäni Walt Disney World -dioraamat sekä Nylon Beatin nimmarit heidän ensimmäisen levynsä julkistamisen ajoilta (Kyllä - minulla on kaikki Naikkareiden levyt ;-) )Mitäs pidit?  
Tunnisteet: , ,

Ei kommentteja :

Jätä kommenttisi klikkaamalla tästä!