lauantai 8. helmikuuta 2014
Nimikirjoitusten metsästys
Kirjoittanut: Mikko Hiiri Kirjoita Ensimmäinen Kommentti!
Jos et ole vieraillut aiemmin Disney-puistossa, ei välttämättä tule mieleen, että siellä harjoitetaan melkoista nimikirjoitusten metsästystä.
Meidän omat lapset ovat vielä (onneksi ;-) ) niin pieniä, että eivät ymmärrä tätä jujua, joten nämä kuvat ovat vuodelta 2010. Kävimme silloin ennen Ainon syntymää lasten serkkuista Jonin ja Roosan kanssa Pariisin Disneylandissa.Nimikirjoitusten metsästäminen tekee hahmojen tapaamisesta vielä vaikeampaa. Ei riitä, että kukin lapsenmielinen otattaa kuvan hahmon kanssa, pitää vielä odottaa, että saa nimmarinkin.En tiedä, mistä ja milloin tämä villitys sai alkunsa, mutta Disney tekee tällä bisnestä. Joka kaupasta on saatavilla erilaisia nimikirjoitusvihkoja ja -kyniä - edulliseen hintaan tietysti.Jos epäilet, että lapsesi (tai sinä itse) innostuu tästä, asiaan kannattaa varautua jo ennen lähtöä. Sopivan vihkon ja kynän voi hankkia kotoakin.

Vihkossa olisi hyvä olla kierreselkämys. Se on silloin helpompi avata oikeasta kohtaa jo ennen hahmon luo menoa. Kokona joku 15*15cm on hyvä. Se mahtuu reppuun helposti ja hahmojen on sitä hyvä käsitellä.

Kynä saisi olla hiukan paksumpi, koska hahmojen "tumpuilla" on usein hankala kirjoittaa kovin ohuella kynällä. Suosituksena olisi, että kynä ei olisi tussi, jotta se ei sotkisi hahmojen käsiä.Ennen lähtöä on myös hyvä sopia pelisäännöistä. Vaikka nimikirjoitusten metsästys ei juuri rahaa vaadi, se kuluttaa aika paljon aikaa.

Nimikirjoituksien metsästys koukuttaa eli nimmari on SAATAVA kaikilta. Hahmojen luo joutuu aina jonottamaan / odottamaan vuoroaan. Jos teillä on rajatusti aikaa, sopikaa montako nimmaria saa hankkia tms. pelisääntö ajan säästämiseen.

Joskus nimmarin saa parissa minuutissa, mutta laskennassa keskimääräisesti 10 minuuttia on lähempänä totuutta.

Ilman erillistä jonottamista nimmareita voi kerätä ns. Character Dining -ravintoloissa, joissa hahmot kiertävät kussakin pöydässä erikseen.
Nämä ovat satoa Auberge de Cendrillon - ravintolasta.


Mitäs pidit?  
Tunnisteet: , ,

Ei kommentteja :

Jätä kommenttisi klikkaamalla tästä!