torstai 27. helmikuuta 2014
Miten säästää rahaa Pariisin Disneylandissa?
Kirjoittanut: Mikko Hiiri Kirjoita Ensimmäinen Kommentti!
 Ei ole ylärajaa paljonko rahaa Pariisin Disneylandissa voi kuluttaa. Tässä muutamia pikkuvinkkejä, miten pystyy hiukan säästämään.
Alennusmyynnit

Varsinainen alennusmyyntikausi on vuodenvaihteesta Helmikuun puoliväliin. Silloin Soldes-lappuja on vähän siellä sun täällä.

Kaikkia tuotteita ei suinkaan tarjota halvennuksella, vaan alennuksessa ovat esim. loppuerät poistuvista tuotteista, hyllyyn jääneet hajakoot jne.

Alennukset voivat olla joko prosenttuaalisia (-30%, -50%) tai sitten tuotteisiin on laitettu suoraan alennettu hinta.

Ympäri vuodenkin alennusmyyntejä löytyy. Oma kokemukseni on, että parhaat paikat alennusten metsästämiseen ovat Main Street Motors (Main Streetin puolivälissä itäpuolella) ja Plaza East sekä Plaza West kaupat (Disneyland Hotellin ja Main Streetin rautatieaseman välisen aukion molemmin puolin).Offre Magique -tarjoukset
Normaalisti sama tuote on saman hintainen kaikissa Disneyn kaupoissa - paitsi jos se sattuu jossain olemaan Offre Magique -tuotteena.

Melkein joka kaupassa on oma tarjouksensa kassan vieressä. Siinä mainitun tuotteen saa ostaa erikoishintaan ostaessaan tarjouksessa mainitulla summalla jotain muuta.


Esimerkikkinä pannunalunen, jonka ostimme viime reissultamme. Se oli normaalihinnaltaan 15,99€. Me maksoimme siitä 7.99€ eli puolet, koska muut ostomme sillä kertaa ylittivät 15€ rajan.

Offre Magique on liikekohtainen eli muualla maksat tuotteesta täyden hinnan, vaikka ostaisit kuinka paljolla.

Muista kuitenkin, että perusajatus tässä on saada ihmiset ostamaan lisää - Älä siis mene halpaa! ;-)


Osakkeenomistaja klubin jäsenalennukset

Eurodisney SCA:n osakkeenomistaja voi liittyä klubiin, jonka jäsenet saavat erilaisia alennuksia ja etuja Disneylandissa. Aiheesta aiemmin kirjoittamani juttu löytyy täältä.

Alennus pöytiintarjoilu- ja buffetravintoloissa on 15%.
Viimeisimmällä reissullamme saimme ruokailuista alennusta 72,57€

Sama 15% alennus pätee myös suurimpaan osaan Disneylandissa myytäviin tavaroihin (myös alennusmyynnissä alennettuihin hintoihin, mutta ei Offre Magique -hintoihin). Tässä kohtaa säästimme 52,54€

Lisäksi Salon Mickeyssä nauttimistamme virvokkeista laskin säästäneemme meidän perheemme osalta tällä reissulla noin 40€.

Myös vuosilipun haltijat saavat lipputyypistään riippuen erinäisiä alennuksia ja etuja.


Kiinteät Menut

Sekä pikaruokapaikoissa, että pöytiintarjoiluravintoloissa on erilaisia kiinteitä menuja. Niissä siihen sisältyvät ruuat saa hiukan edullisemmin kuin erikseen listalta.

Ne ovat kuitenkin aina laajempia paketteja eli ole tarkkana haluatko oikeasti ostaa kaikki paketin tuotteet. Joku hinta jokaisella tuotteella paketissakin kumminkin on.

Pöytiintarjoiluravintoloissa edulla on tietenkin suurempi merkitys euroissa. Parhaimmillaan Menu-hinta on listahintaa 10-15% halvempi. Joillain vaihtoehdoilla lähes saman hintainen.

Tarkka ottaa laskukoneen mukaan! ;-)

Syö kuitenkin mieluummin mieluisaa ruokaa - älä nuukaile liikaa!

Hinta-laatu -suhde on mielestäni pöytiintarjoilupaikoissa pikaruokapaikkoja parempaa. Hinta ero voi jäädä yllättävänkin pieneksi, jos esimerkiksi syö vain pääruuan ja jälkkärin.Kahvi ilmaiseksi ruokakuitilla


Tästä kirjoittelin aiemminkin. Tarjous oli edelleen voimassa ja kannattaa hyödyntää. Tästä löydät kokemukset viime reissulta tästä tarjouksesta.

Lyhyesti kerrottuna: syödessäsi puolenpäivän aikoihin saat normaalin kassakuitin lisäksi kupongin, jolla saat myöhemmin päivästä kuuman juotavan (kahvi, tee tai kaakao) veloituksetta kuitissa mainituista ravintoloista.

Edun arvo on juomasta riippuen 2,50 - 3,50€ eli ei suuren suuri, mutta jos penni on miljoonan alku, niin kolme euroa on 1,7 miljardin alku ;-)

Useimmille kumminkin eurot itsessään eivät aiheuta stressiä, vaan se että ei ole ajatuksissaan varautunut niistä pääsemään eroon. Kannattaa siis oikeasti miettiä budjetti ja selvittää onko se realistinen. Mieluummin budjetoida yläkanttiin ja siten "säästää" todellisissa kustannuksissa.
Mitäs pidit?  
Tunnisteet: ,

Ei kommentteja :

Jätä kommenttisi klikkaamalla tästä!