torstai 6. helmikuuta 2014
Missä hahmoja tapaa Pariisin Disneylandissa?
Kirjoittanut: Mikko Hiiri 4 Kommentteja


Hahmoja näkee tietysti erilaisissa esityksissä ja niitä voikin käyttää pehmeään totutteluun, jos lapsi on arka. Esityksissä hahmot ovat turvallisesti kaukana, eivätkä ota suoraan kontaktia.Nykyisin enää hyvin harvoin hahmot liikkuvat ympäri puistoa spontaanisti. Yleensä niillä on tapaamispaikat ja -aikataulu, jonka mukaan ne toimivat.

Tämän tyyppinen kohtaaminen on saattanut olla järkyttäväkin kokemus, sillä vasta tämän vuoden puolella Pariisin Disneylandissa hahmojen tapaamista varten on ihmiset järjestetty jonoon eli aiemmin oli härdelliä, härdelliä ja aina joku röyhkeä täti kiilasi lapsensa eteen.

Mikille ja Prinsessoille on molemmille oma rakennuksensa Disneyland Parcissa tapaamisille. Näissä jonottaminen on sivistyneempää. Kohtaaminen on myös omassa tilassaan eli ympäristö on rauhallisempi lapselle.Jokaisessa Disney-hotellissa on aamuisin hahmotapaamisia. Niille on yleensä aulatiloissa rakennettu kohtaamispaikka. Johtuen pienemmästä väkimäärästä ja hyvästä organisoinnista nämä ovat hyviä hahmojen tapaamispaikkoja.

Kukin hahmo (tai joskus on yhtä aikaa kaksi hahmoa) on yleensä puettuna hotellin teemaan ja viipyy paikalla puolisen tuntia. Samana aamuna hahmoja vierailee 2-3kpl.

Vinkki! Kukaan ei tarkista asutko ko. hotellissa vai et eli myös muualla majoittuvat voivat käyttää tätä mahdollisuutta.


Mukavin tapa hahmojen tapaamiseen ovat ns. Character Dining -ravintolat. Näissä hahmot kiertelevät kussakin pöydässä vuorollaan. Lapset saavat tavata hahmot turvallisessa ympäristössä.


Prinsessojen ystäville Auberge de Cendrillon on huippupaikka. Eniten hahmoja kerrallaan liikkuu Cafe Mickeyssä Disney Villagessa, mutta varoituksena tämä ravintola on usein täynnä ja melko meluisa.
Mitäs pidit?  
Tunnisteet: , ,

4 kommenttia :

 1. Hei! Kiva blogi ja paljon hyödyllistä tietoa :) itse olin Disneylandissa viime keväänä, silloin osa hahmoista kierteli puistossa joten näinkin taitaa joskus olla. Kuitenkin olen kuullut että kesä-sesongin aikaan hahmoja näkee enemmän, onkohan näin?:o Niitä face-charactereja en nähnyt, olisin toivonut näkeväni...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta! Kyllä hahmot ovat tietyllä tavalla Disney-puistojen suola.

   Poista
 2. Hei, kiitos mahtavasta blogistasi! Luin sen muutamassa päivässä kokonaan läpi ja sain paljon hyödyllistä tietoa Pariisin Disneylandista (vieläpä suomeksi, en ole kovin hyvä englannissa...). :) minua mietityttää silti vielä moni asia, ja ajattelin kysyä neuvoa 'konkarilta'. Jospa näistä olisi apua jollekin muullekin...

  Mikähän on paras tapa tavata prinsessoja 3-vuotiaan (ja 9-kuisen) kanssa? Olemme Disneylandissa kesäkuussa arkipäivänä (ma ja ti). Kuinkahan pitkät jonot prinsessojen luokse on tuohon aikaan ja miten jonotus käytännössä hoidetaan?

  Sen verran sain englanninkielisiltä sivuilta selville, että jos haluaa päästä prinsessapaviljonkiin, pitää ensin jonottaa liput jostakin Old Milliltä (missähän se sijaitsee ja kuinka pitkään jonotus kestää?) ja sitten jonottaa itse paviljonkiin. Jos on tapaaminen/liput tiettyyn kellonaikaan, pitääkö jonoon mennä kuinka paljon aiemmin? Voiko näitä paviljonkilippuja buukata jostain (netistä/hotellilta) etukäteen ja onko ne maksullisia?

  Toinen vaihtoehto prinsessojen tapaamiselle on lounas tai päivällinen Auberge de cendrillonissa. Onko tuonne siis sama vai eri menu lounaalle ja päivälliselle ja onko niissä sama vai eri hinta? Onko menuita tarjolla vain yksi vai voiko ottaa jotain myös erilliseltä listalta tms? Onko lapselle pakko ottaa oma menu vai voiko se syödä aikuisten lautasilta (3-vuotias on tosi huono syömään)? Mitenhän allergiat huomioidaan ko. paikassa, itsellä on tosi paljon allergioita ja katsoin tuosta valmiista menusta, etten ainakaan mitään noista alkupaloista pysty edes syömään...

  Voiko prinsessoja tavat jossain muuallakin kuin näissä kahdessa paikassa? Missä ja miten? Kiitos jo etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiitos kehuista!

   Vastailin kysymyksiisi tekemällä kokonaan erillisen jutun.

   http://mikkohiiri.blogspot.fi/2014/05/prinsessojen-tapaaminen-pariisin.html

   Poista