tiistai 4. helmikuuta 2014
Lapset ja hahmojen kohtaaminen Pariisin Disneylandissa
Kirjoittanut: Mikko Hiiri Kirjoita Ensimmäinen Kommentti!
Hahmojen tapaaminen Pariisin Disneylandissa on yksissään jo huikea elämys. Jokainen aikuinen varmasti tietää, että siellä puvun sisällä hikoilee ihan tavallinen ihminen, mutta se on silti Mikki - ihan oikeasti.

Lapsille hahmojen tapaaminen voi olla joko aivan ihanaa tai sitten maata mullistavan järkyttävää. Tähän vaikuttaa valtavasti lapsen persoona, ikä sekä lauma ulkopuolisia syitä.Ensimmäisellä reissullaan Aino 8kk kohtasi hahmoja suurella tyyneydellä. Ne eivät pelottaneet, vaikka olivat isoja (Ne ovat oikeasti isoja!!!), karvaisia ja tulivat joskus yllättäen.


Aino 18kk taas pelkäsi kaikkia muita hahmoja paitsi Nottinghamin Sheriffiä. Ei auttanut, vaikka kyseessä oli kaunis prinsessa, joka jutteli mukavia (tosin englanniksi).


Aino 2,5v puolestaan haali niin paljon uskallusta, että meni yksin Hessun ja muiden luo, vaikka vähän jännittikin.

Miten valmistaudun hahmojen tapaamiseen?

Valmistele lapset etukäteen: kerro että hahmot ovat isokokoisia, eivät puhu (Koska siellä on lapsia niin monesta maasta ;-) ) ja että pitää odottaa vuoroaan ja omalla vuorollaan mennä reippaasti hahmon luo.

Jos lapsi arastelee, älä pakota. Mene itse mukaan.

Hahmot eivät ota lapsia syliin. Ne ovat kuitenkin taitavia asettumaan lapsen tasolle kuvien ottamista varten.

Laita kamera valmiiksi ja kun hetki lyö ota kuvia. 

Jos paikalla on Disneyn kuvaaja, hahmot poseeraavat ensin sille ja sitten sinulle. Asettaudu niin, että hahmo varmasti huomaa sinunkin kuvaavan.

Disney-kuvaajalta saat PhotoPass-kortin. Voit käydä sen kanssa katsomassa esimerkiksi hotellin kaupassa, millaisia kuvia hän on ottanut. Ostopakkoa ei ole ja maksat vasta jos tilaat kuvat tulostettuna.

Muista, että takanasi on jonossa aina muita, jotka myös haluavat kuvansa hahmon kanssa. Toimi rauhallisesti, mutta älä jää lorvimaan.Mitäs pidit?  
Tunnisteet: , , ,

Ei kommentteja :

Jätä kommenttisi klikkaamalla tästä!