sunnuntai 1. joulukuuta 2013
Joulu tulee - ei voi mitään
Kirjoittanut: Mikko Hiiri Kirjoita Ensimmäinen Kommentti!
Tänään avattiin joulukalenterin ensimmäiset luukut. Myös jouluajan valmistelut alkoivat tänään.Ensimmäinen satsi joulupipareita paistettiin tänään. Mallina Mikki - tietenkin. Tarkkasilmäiset huomaavat, että muutakin piparitaikinasta tehtiin.... mutta niistä ehkä joskus myöhemmin. ;-)


Purkitettuna odottelua parempiin suihin pääsemistä.


Pitkät tikkaat esiin ja jouluköynnös pääovelle. Tämä jouluhärpäke on roikkunut meillä jo muutamana jouluna. Kun sopivaa ei löytynyt, tein köynnnöksen itse. Perustana on 4kpl kolmen metrin havuköynnöstä. kiersin niihin pari LED-valosarjaa, koristenauhaa ja viimeistelin sitomalla rautarangalla palloja.
Kummaltakin puolelta ovea löytyy tietenkin Mikit - yhdestä isosta ja kahdesta pienemmästä pallosta sommiteltuna.Myöskin jellonat - Patience ja Fortitude - puettiin tänään joulutamineisiin.


Ovessa on tietysti joulukranssi Mikitettynä. Keskellä oleva Mikki on ostettu Pariisin Disneylandista. Kolme niitä ostettiin, mutta yksi enää jäljellä. Kumma kun lasinen koriste ei kestä pudottamista...

Muistakaahan huomenna taas joulukalenteri. Vastauksia Joulukisaan kaivataan.... Saa vastata rajattoman monta kertaa.... ;-)

Mitäs pidit?  
Tunnisteet: , , ,

Ei kommentteja :

Jätä kommenttisi klikkaamalla tästä!